Pazartesi, Kasım 08, 2010

Miroslav Stoch

"… 45+1’de Erkan’ın salladığı ayak sertçe Stoch’a geldi, ama Slovak oyuncu (tribünün de yoğun tepkisine rağmen) durmayıp hücumuna devam etti. Orta sahadaki basit bir taç atışında bile alenen hakemleri kandırıp menfaat sağlamaya çalışan oyuncuların, (hatta bazı kerli ferli takım arkadaşlarının) Stoch’un bu davranışından öğrenecekleri çok şey var. Umarım kenarda bu pozisyonu iyi izlemişlerdir."

Uğur Meleke

4 comments:

Prometheus dedi ki...

O pozisyonda Stoch oynamaya çalışmak yerine kendisini yere bıraksaydı ki aldığı darbe cidden sertti, rakip oyuncu muhtemelen ikinci sarı karttan kırmızı görecekti.
Rıdvan'ın dediği gibi değil ama; Stoch bence gayet de büyük takımın büyük gönüllü büyük oyuncusu...

Skywalker dedi ki...

Ridvan her zamanki gibi pragmatik konusuyor. Stoch ciddi ciddi Turkiye'de oynayan oyuncular arasinda Gokhan Gonul ile birlikte en buyuk yildiz adayidir. Arda'yi sisirip sisirip posasini cikardilar, Stoch Arda'dan neredeyse 3 yas kucuk bir adam. Bunu unutmayalim, daha yeni Ekim ayinda 20sini doldurmus bir oyuncu Stoch. Fundementali ise Turkiye'deki hicbir yerli oyuncuyla kiyaslanamaz.

Lugano "bile" siritmaya baslamadi, Lugano zaten hep buydu. Ilk sezonunda da boyleydi. AZ deplasman macinda 86.dakikada tac cizgisinde adami arkadan bicip duran toptan gol yememize sebep olusunu hic unutamadim. Servet'in familyasindan 1 ust sinif benim gozumde Lugano. Tek hamleli stoperlerden hic hazzetmiyorum. Yobo apayri bir adam Lugano'ya gore, kiyaslamam bile.

Ashita he Free Kick

Ortega dedi ki...

Skywalker, hocam nerden hatırlattın o pozisyonu tekrar? :) Lugano'ya şimdiye dek iki kez esaslı kızdım. Biri o maçtaydı. Tam anlamıyla Servetvari bir hareketti. İkincisi de Eskişehirspor maçında kendini zorla oyundan attırması.

Lugano'yu sevmemizdeki esas mevzu; tribünden bakıldığında hırslı görünmesi. Geçtiğimiz yıllardaki takımları hatırla. Mücadeleci, hırslı diyebileceğimiz kaç oyuncu vardı? Lugano bu bağlamda ciddi şekilde öne çıkıyordu.

Her şeye rağmen bende kredisi biraz fazla. Onu da belirteyim.

Adsız dedi ki...

Lugano bu son macta da sebepsiz yere yapmadi. Yerde arkadasi yatarken Sezer'in oyuna devam etmesine kizdi. Sinirli bir yapisi var ama Servet'le ayni kategoriye sokmak ne demek oluyor? Servet kasaplik yaparken Lugano hircin oynuyor. Sakatladaigi 1 oyuncu bile yok su ana kadar.

Gecen sene Bekir'i sise yagmurundan kurtarisini hatirlayin.

Onun hirsi bu kartlari görmesine sebep oluyor, birakin da görsün. Onun gibi kac tane adam var.