Cumartesi, Temmuz 31, 2010

Bir Türlü Hazır Olamayan Türk Takımları

"... 40 yıldır Türk futbolunu bilfiil takip ediyorum. Türk takımlarının hiçbir zaman hazır olduğunu görmedim. Ne sezon öncesinde, ne sezon ortasında, ne de sezon sonunda. Sanki rakipleri 6 aydır maç yapıyorlar..."

Ahmet Çakır, Ntv Spor "Futbol Aktüel" programında Türk takımlarının Avrupa Kupası maçlarını yorumlarken...

5 comments:

Black Pearl dedi ki...

Daha lig baslamadi hemen yorumlar basladi.

Erdem Karakuş dedi ki...

Aynı kafadaki Ahmet Çakır'a göre hiçbir zamanda hazır olamaz. Nitekim şampiyon olmayan her teknik direktöre mutlaka bir kulp takar, yetersiz ve başarısız olduğunu öne sürer. Dolaylı olarak gönderilmesinin gerektiğini söyler yani. E her sene gönderilecekse bu teknik direktör nasıl hazır olacak bu takım Ahmet Çakır?

Young Boys ile Fenerbahçe'yi kıyaslıyor dün "hazır olma" mevzusundan dolayı. Young Boys'un hocası aynı, kadrosu da büyük ölçüde aynı. Fenerbahçe'nin öyle değil işte. Rakip takımın neden hazır olduğunu araştırmamışsın bile, atıp tutuyorsun televizyonda. Kimse önünü kesmiyor, ne diyorsun abi diyen de yok, salla istediğin kadar. Ahmet abi doğru söylüyor derler sonra ne de olsa.

il Capitano dedi ki...

ben de izledim programı.güzel tespitler yapıldı program boyunca.öyle güzeldi ki ersin düzen'in bilgisizliği ortaya çıktı.ntvspor'un değişik isimlere yer vermesi gerekiyor artık,gürcan değil ama diğer isimlerin muhabbetini özlemişim.özellikle turgay demir ve anektodlarını.

SeçmeSapan dedi ki...

Selam,

Ben yeni ve orjinal bir fikirim üzerine blog açtım. Bu blogda maçların taktiksel analizi, takımların taktiksel analizi, taktik bilgileri, stratejiler ve eski taktiklere yer verecem. Yani kısacası futbolun teknik kısmını ele alıcam.
Bunu yapmam için sizi gibi futbolu bilen ve takip eden bloglardan destek almak istiyorum. Sizin vereceğiniz bilgiler ışığında takımları daha iyi analiz edebilirim diye düşünüyorum. Tek başıma bütün maçları, bütün kadroları takip edemeyeceğim için sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Eğer bilgi alışverişi açısından benim MSN'imi eklerseniz çok sevinirim.
Sizde takip ettiğiniz takımlarla ilgili detayları benle paylaşıp, beni aydınlatabilirsiniz..

MSN: tacticalmastermind@hotmail.com

Blog: http://soccertactic.blogspot.com/

Saygılar

Mesela FENERBAHÇE takımı ile bilgileri, son detayları sizden alsam çok memnun olurum. Hem sizden destek aldığımı da açıkça belirticem tabii ki blogumda..

Ortega dedi ki...

@Maestro
elburrito23@gmail.com adresine e-mail gönderirsen sevinirim. Bu konuyu görüşelim.