Perşembe, Aralık 24, 2009

0-3


Bugüne kadar voleybolun sadece plaj versiyonu (bayanlar tabii) ilgiyle takip eden biriyken, bu sene oldukça iddialı bir kadroyla salonlara çıkan Fenerbahçe Bayan Voleybol takımını ilgiyle takip eder oldum.

Voleybol bilgim nerdeyse sıfır. İki üç cümle kurmak bile çok zor benim için. Zaten bu yüzden geyiğine "Ne güzelsin sen Naz" gibilerinden yazılar yazıyorum. Bu yazdıklarımı yanlış anlayan çok oluyor tabii, alakasız yorumları öyle yorumlamalıyım sanırım.

Neyse, iki şey söylemek isterim yine de. Birincisi estirilen rüzgardan mıdır, yoksa benim Voleybol cahilliğimden midir bilinmez, tahmin ettiğimden daha çok zorlandı Fenerbahçe. Bunun sebebi yorgunluksa, normal karşılamalı. Fakat aksi bir durum varsa, bu irdelenmeli sanki.

İkincisi de gerçekten oldukça iddialı bir kadro kuruldu, ama şimdiden uçmak için biraz erken gibi. Arkadaş ortamında uçuşlar serbest olsun da, ele güne karşı biraz daha usturuplu yazıp çizmek gerek. Sonradan maytap geçilmesin.



Salon : TVF 50. Yıl
Hakemler : Ebru Meriçkan, Temel Öneri
Galatasaray: Deniz, Özlem, Djerisilo, Valeska, Krsmanovic, Elif, Ayça(L), Neslihan, Burcu, Dilara
Fenerbahçe Acıbadem: Çiğdem, Gamova, Osmokrovic, Eda, Naz, Seda, Nihan(L), İpek, Songül, Dirickx
Setler : 19-25 , 20-25 , 20-25
Süre : 75 dakika (22-27-26)

İsmi lazım değil, bir arkadaşa cevabımdır; Naz'ın benden 6 yaş küçük olduğunu biliyorum, ama yine de güzedir insandır, bu durum kendisini beğenmeme mani değildir bebek...

3 comments:

frknlbhr dedi ki...

" bizim takımın gerçekten maç kaybetmeye ihtiyacı var"
demiş ya alde fenerbasket'te
aynen katılıyorum.

steven_stiffler dedi ki...

Sübyancısın.

Daum Abdülkadir'i 83'te oyuna aldı diye,Özer'i oynatmıyor diye laf eder,gençlere önem vermekten bahsedersin.Aynı şey sana gelince,hiiiiiiç.Gençlere önem nerede eeeyy Ortega?

Galatasaray bizden en az 2 gömlek aşağıda bir takım.Yabancıları ortalama,yerlileri fena değil ama takım olarak üst düzey değiller.Beklediğimden daha iyi direnç gösterdiler,ligdeki maçı 58 dakikada bitirmiştik diye hatırlıyorum.En büyük artımız zaten zorlandığımız anlarda Nati ile Gamova'nın hayvani vuruşlarla sayılar alabilmesi.

Bu arada Gs liberosu Ayça Naz İhtiyaroğlu da güzel bir hocamızdır.Kendisi Arslan Ekşi'nin kız arkadaşı olup,eskiden bizim de formamızı giymiştir.

Bkz* İsmi Naz olan kızların güzel olma sorunsalı.

twilost dedi ki...

bu takımın kaybetceği maç muhtemelen çok alakasız ve güç dengeleri bakımından zayıf bi takım olacak, yakın tarihte(bi 2 ay) bizi yenebilecek güçte bi takımla oynamayacaz.