Cuma, Kasım 06, 2009

Aşk Geliyorum Demez


Murat Şeker ismini artık sinemayla ilgilenmiyor olsa da birçok Fenerbahçeli biliyordur. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan yönetmeni, "Aşk Tutulması" filmi sayesinde bilmeyen Fenerbahçeliler tanımış oldu.

Gerçi film aslında futbol ve aşkı bir arada yaşayan herkesin ilgisini çekmiştir, ama genel itibariyle Fenerbahçelileri daha çok sevindirdi kesin. Filmdeki duyguları ve olayları normal olarak birebir yaşayanlar daha çok Fenerbahçelilerdir zira.

Aşk Tutulması filminin başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman da sağlam Fenerlidir. Bilen bilir. Murat Şeker'in bugün gösterime giren "Aşk Geliyorum Demez" filminde yine Tolgahan Sayışman başrolde. Bu kez partneri kim diye soracak olursanız, Bergüzar Korel'in başroldeki diğer isim olduğunu söyleyelim.

Başka önemli isimler de var tabii filmde, misal Altan Erkekli, Zeki Alasya, Sarp Apak, Hakan Bilgin, Altan Gördüm, Ömür Arpacı, Kemal İnci gibi...

Film bugün, yani 6 Kasım'da gösterime girmiş oldu. 6 Kasım tarihi elbette ki tesadüf bir seçim değildir. Zaten filmin fragmanında da gördüğümüz üzere 6-0'lık tarihi hezimete dair bir diyalog dönmekte.

Murat Şeker'i severiz, Tolgahan Sayışman'ı severiz. Fenerbahçeli güzel insanlardır. "Aşk Tutulması" gerek Fenerbahçeliliği işleyen konusu gerekse de güzel müzik seçimleriyle bizi mest etmişti. "Aşk Geliyorum Demez" için de güzel bir film olmuştur gözüyle bakıyoruz. Yanılmayacağımıza eminiz. Tez zamanda gidip izlemek gerek.

sinema - fragman - aşk geliyorum demez | izlesene.com

3 comments:

varol döken dedi ki...

biri şu kıza bakmayı öğretmedikçe o film izlenmez...

Jordan dedi ki...

o degil de tolga sayısman fazla kasınmaya başladı. sabuna basan kayar. bir gece ansızın beyoglu sokaklarında karsısına cıkabiliriz.

steven_stiffler dedi ki...

Bergüzar da güzel kadın.Dove reklamlarında oynayacak düzeyde pürüzsüz bir cildi var.