Pazartesi, Kasım 16, 2009

Antonio De Nigris

Bir dönem Türkiye'de de oynayan Meksikalı Antonio De Nigris geçirdiği kalp krizi nedeniyle 31 yaşında hayata gözlerini yumdu. Bizler onu daha çok Kadıköy'de Fenerbahçe ağlarına gönderdiği bir gol sonrası yüzüne taktığı maskeyle hatırlıyoruz. Bu hareketinden sonra kart görmüştü. Ülkesinde bu tarz gol sevinçlerinde kart görülmediği için şaşırdığını söylemişti futbolcu.. Hey gidi. Biri daha terk-i diyar eyledi.

Huzur içinde yat De Nigris.

Not: Bu arada yetkililer olayın Fenerbahçe'yle alakası olup olmadığını araştırıyormuş. (diz iz e gönderme tu bir takım medya kuruluşları, hani ölü üzerinden rant peşinde koşanlar var ya, ondan...)

5 comments:

mondo trasho dedi ki...

fenerbahçe iğnelemesi hakikaten irrite edici olmuş. her ne kadar da tuttuğunuz takıma yönelik hassasiyetinize saygı duysam da, böyle bir vahim olaya bu hassasiyeti getirip iliştirmeniz sık sık takip ettiğim bu bloğun biçemine yakışmamış. enke özelinde o eleştiriyi doya doya yapabilirsiniz, normalidir; o fenerbahçe dokundurması beraberinde savunma yapma gereğini de getirir (ama o olay özelinde)... bu yaklaşımı de nigris ölümü üzerinden yapmak mubağalanın da mubağalası olmuş. konu ölüm olmasa anlayış gösterilebilir ama ölüm bu, bazı snırlar vardır ve saygı duyulmalıdır. bu talihsiz ölüm bir ironi metaforu olmamalıydı.

Ömer dedi ki...

Ona buna laf carpitma olayini bir olum haberi uzerinden yapmak yakismamis.

Topragi bol olsun De Nigris'in.

Adsız dedi ki...

Fenerli medya diil mi yaw, herşey beklenir. bunuda yaparlar.

gfb_enis_54

kayser dedi ki...

ortega, medya dediğin koca bir deniz hatta okyanus.onların pisliklerini kokuşmuşluklarını senin benim gibi adamlar temizleyemez.gördüğüm kadarıyla medyanın bulanıklığına kafayı takmış durumdasın ama değmez.medyayı senin benim gibi adamlar düzeltemez.salla geç. boşver boşver arkadaş.

sallanyuvarlan.blogspot.com dedi ki...

Üzüldüm gerçekten.genç yaşta yazık oldu.ama uyarılara dikkat etmemiş diye biliyorum.o kadar uyarmışlar o da ben oynarım demiş.ve sonunda olacağı olmuş.

toprağı bol olsun.