Cuma, Ekim 02, 2009

Zavallı Fotomaç

Rıdvan Dilmen 1.05'lik maçı dahi bilememiş. Rıdvan Dilmen'e büyük tepki gösteren iddaaseverler varmış. "Komik tahminlerinle bizi yatırmaktan bıkmadın mı? Biz bu işi senden daha iyi biliyoruz. Verdiğin iddaa tahminlerine çocuklar bile gülüyor" demişler Rıdvan Dilmen'e...

Ha ha ha..Aman ne komik. Rıdvan Dilmen, Fanatik'te iddaa tahminleri yapınca, Fotomaç bel altı vurmaya çalışmış. O tepki veren iddaaseverler kim acaba? Orası da komik. Çocuklar bile gülüyormuş. Yaptıkları asılsız transfer haberlerine, yayıncılık anlayışlarına sürekli gülenlerden haberi olmayan Fotomaç'a bak hele.

Kaldı ki, böyle bahis oranlarından pek anlamam ama böyle 1,05'lik bir oranın olduğu maçta favori takımın kazanacağı öngörüsünde bulunmak abes değildir herhalde. Pekiyi, favori takımın kazanamamasından sorumlu kişi Rıdvan mıdır? Öyle bir lanse ediliyor ki, nerdeyse Galatasaray'ın kazanamasının müsebbibi de Rıdan Dilmen zannedecek insan.

Rıdvan Dilmen'in Fotomaç'ın rakibi Fanatik'te iddaa taminlerinde bulunması Fotomaç'a pek bir dokunmuş anlaşılan. Böyle komik işlerle uğraşıyorlar baksanıza. Zavallı Fotomaç.

Son olarak, gönül ister ki Rıdvan Dilmen bu iddaa işlerinden uzak dursun ama yine de bizimkisi naçizane bir görüştür demeyi de ihmal etmeyelim. Kendisi bilir tabii.

2 comments:

kutay dedi ki...

buna bu kadar tepki göstermemek lazım bence..
sonuçta arada bir rekabet var ve karşı tarafa böyle taşlama yapmak olur.
böyle reklamları olan şirketler bile vardır.
üstelik o fotomaç zamanında rıdvan'a veya diğer futbolculara neler yazmıstır, 80lerde, hepsi espiri olarak gorulebilir bence..
rıdvan dilmen bunların olmasını istemıyorsa, dediğin gibi tahmin yapmayacak.
sırada tanjuyu beklıyorum. rıdvandan daha feci. tanju ne oynarsa tersine oynuyorum, ya tutuyor ya tek maçtan gıdıyorum..)

TA dedi ki...

tahminleri rıdvan mı yapıyor.hiç sanmam.sadece isim kullanma hakkını vermiştir:)) daha önceleri isim kullandırarak yazı yazanları duymuştum.buda olur.rıdvanın ne işi olur iddia yla :))