Cumartesi, Ekim 31, 2009

Gülmek Size Yakışıyor


Bayanlar Voleybol'da ilk Süper Kupa'yı alan takımı es geçmek olmazdı. Anlamadığım, oynamayı beceremediğim bir spor olsa da, gerek Fenerbahçe'nin bir takımı olması gerekse de güzel oyuncularımızın olmasından mütevellit fırsat buldukça takip etmeye çalıştığım bir bayan takımımız var.

Çok ciddi transferler yapıldı. Kaliteli isimler takıma kazandırıldı. Şimdiden uçmak doğru olmaz belki ama bu sene Bayan voleybol takımımız Avrupa'da ses getirecek diye ümit ediyorum. Umarım yanılmam.

Naz'a da haber yollayın, gönlünde bana yer var mı, yok mu öğrenelim.


Not: Voleybol blogu yok mu diye sorarken karşımıza çıkan: http://fenervoleybol.blogspot.com/

8 comments:

ealturk dedi ki...

Naz için çocuğumu keserim.

Ömer dedi ki...

ulan Eda, ulan Eda...

PVH dedi ki...

Eda cok saglam bir Fenerbahcelidir. Besiktas baska takimlara satmaya calismis buna ragmen Fenerbahce'ye gelmek icin direnmistir. Ustelik elimizde bu kadro yokken, cok daha zayif bir kadroya katilmayi kabul etmistir. 2008 yazindan bir yazi

http://papazincayiri.blogspot.com/2008/08/hosgeldin-eda.html

Murat YILMAZ dedi ki...

Eda için BJK'ye sanırım 800.000 TL civarında bir bonservis ödedik ki bu rakam voleybol için aşırı yüksek bir rakam. Eda BJK kaptanıyken Fenerbahçemize gelmek için elinden geleni yapmıştır, ona duyduğumuz sevgiyi sonuna kadar hak eden bir sprocumuz. Umarım uzun yıllar çubuklu formayı giyer. Naz konusu ilginçtir. Eczacı nasıl oldu da bıraktı hala anlayamadım.

Bahsi geçen blog bizlere voleybolu sevdiren Gürol Hoca'ya aittir. Fenerbahçe voleyboluna gönül verenler onu tanır, bilgisinden faydalanır, yazılarını zevkle takip eder.

steven_stiffler dedi ki...

Gamova ve Osmokrovic ligde haksız rekabete yol açıyor.Eczacı'yı bile güle oynaya yeniyoruz.Bu sene namağlup şampiyonluk istiyorum ben,Naz'da söyledim geçen :)

Alice Blom, diğer yabancı transferlerin yanında mütevazı bir isimdi.Ama onun performansı da çok iyi.Bir de tabi görünmez kahraman var;Kaptan.Müthiş oynuyor fakat çaktırmıyor.Ya da Gamova ile Osmokrovic başımızı döndürdüğü için biz görmüyoruz.

Eczacı maçında Mirka usandı.Gamova ve Nati'nin sayılarına yanıt veremedikçe dellendi resmen.

her boku bilen adam dedi ki...

voleybol blogu demişken http://sampiyonsarimelekler.blogspot.com/

aylardır güncellenmesede belirteyim dedim.

Ortega dedi ki...

Eyvallah. Atalım reader listemize. Güncellendikçe okuruz.

TeknoManisa dedi ki...

gidişatları süper.Hep böyle devam etsinler


girişimci

Sınıf Öğretmenleri