Cuma, Ekim 09, 2009

Dikkatimi çekenler #4

Dikkatimi çekenleri sizlerle paylaşmaya devam...

***

* Gündüz Feneri blogdaki "Fener'in hassas kadro yapısı" yazısı ilginç. Okumanız tavsiye edilir.

* Hexegoal blogda ilgi çekici bir yazı çıkmış, "Galatasaraylı Blog Yazarlarının Eleştiriye Tahammülsüzlük Durumu" nedir diye soruyorlar.

* Daha önce gündeme getirecektik, unutmuşuz. Koskorcuk blogunda iki bölüm halinde yazılan "Pollyanna, Fenerbahçe'den uzak dur!" serisinin okunması tavsiyedir. İlk yazıya buradan, ikinciye de buradan ulaşabilirsiniz.

* Haşmet Babaoğlu'nun "Yabancı hocalar neyi yapamıyor?" yazısına dikiz.

* Banu Yelkovan'ın, "Benim babam Beşiktaşlı" yazısı da tavsiye ettiğimiz yazılardan. Buyrun buradan yakın.

* Ntv Spor'da karşıma çıkan Barış Gerçeker yazısı da ilginçti. "Değişim zamanı?" başlıklı yazıya da buradan ulaşabilirsiniz.

* Şairler Parkı blogundaki "Bana Medyanı Söyle, Sana Ülkeni Söyleyeyim" başlıklı yazı. Buyrun buradan bakın.

* Milliyet'ten Nilay Yılmaz yazmış, "Gülelim mi ağlanacak halimize?". Beden Eğitimi dersleriyle ilgili yapılan değişiklik hakkındaki yazıya buradan bakabilirsiniz. Benzer biri yazıyı geçen hafta Zaman'dan Zeki Çol, "Yasaklasaydınız bari" başlığıyla yazmıştı. Bu konuda hakkında sadece iki yazıya denk gelmek de düşündürücü.

* Geç bulduğum Chemedya blogundan Ahmet Ercanlar, Kerem Gönlüm'ün doping olayına ilişkin medyanın yaklaşımına dair çok güzel bir yazı yazmış. "Kerem Gönlüm'ün Doping Olayı Kapatılacak Mı?" diye soruyor haklı olarak. Sessizliği şüphe uyandıran Kaan Kural, Nejat Sayman gibi isimler yazıda zikredilen yorumcular. Ve Yiğiter Uluğ'nun özel (!) durumu... Vakit ayırıp okumanız tavsiye edile. Buyrun buradan bakın.

***

not: sağda solda gördüğünüz ve dikkatlerden kaçtığını düşündüğünüz şeyler varsa, paslayın, biz de buradan bloglar arası paslayalım..( elburrito23[et]gmail.com )



1 comments:

sekerse tehlike dedi ki...

ortega eline sağlık vakti az olsn insanlara nefis yazılar sunuyorsun..
dikkat çekenlere devam