Pazartesi, Eylül 14, 2009

Kavgacı Takım

Maç yazısında Fenerbahçeli oyuncuların aleyhte kararlar üzerine hakemin üzerine çullanmasını bir Fenerbahçe taraftarı olarak sevimsizce buluyorum demiştim. Ama benim gibi düşünmeyenlerin de olduğu bir gerçek. Vatan'dan Hakan Yaşar "Kavgacı takım" başlıklı bir yazı yazmış. Farklı bir bakış açısı olmuş. Yazısından bir bölümü alırsak şöyle diyor Yaşar;

"İLK 32 dakika “Hepimiz Emre’yiz” der gibiydi F.Bahçeli oyuncular. Kolay provoke oldular. Sertliğe sertlikle karşılık verdiler belki ama hakeme kabalık ettiler biraz! Lugano itti Deniz Çoban’ı, Alex omuz attı.. Güiza topu yere vurdu, Kazım’ın bilindik taban girişi de sarıydı haliyle..

ŞAMPİYON adayı takım böyle bir tuzağa düşmemeli.. Tabii rakipler gerecek F.Bahçe’yi.. D.Bakır deplasmanında da böyle olmadı mı? Kalan 29 haftada olmayacak mı?

ANCAK F.Bahçe’nin bu sezon bir ruhu var... O da ‘vurdulu-kırdılı’ kavgaya girdikçe uyanması. İsyankâr bir duruşları var ve pes etmiyorlar. Fener’i dövmeye kalkarsan dayak yiyorsun. Bu gaz mıdır, geçici bir heves mi? Bana sorarsanız motivasyon.. Bir boks maçına çıkmış gibi oynuyor bu takım.. Kız takımlığından erkek takımlığına bir yükseliş öyküsü. Tıpkı Aziz Yıldırım’ın mayısta dediği gibi: F.Bahçe öpen takım olacak!
"

Hakan Yaşar / Vatan

3 comments:

PVH dedi ki...

"Lugano itti Deniz Çoban"

Bu da abarti kismi isin. Coban Lugano'yu formasindan cekti terbiyesizce, Lugano cek ulan elini hareketi yapti. Kimse asilamaz o formayi oyle, hele Luganonunsa. Nasil bir adamsa bu Lugano cok buyuk karin agrisi yaratiyor camianin birinde.

Şehzade Ali dedi ki...

Sadece Emre değil artık Gökhan,Alex,Lugano ve Topuz salyalarını saça saça hakemle kavga ediyorlar.Yazının sahibine katılmıyorum bence bu ruh değil, her geçen gün daha iyiye giden ve her haftayı kayıpsız atlatan Galatasaray'ın gölgesinde kalma korkusu.
Tıpkı Erdoğan'ın "suçlu olduğun için sesin çok çıkıyor" dediği gibi, Fener'in de altta kalma korkusu oynayacağı futbolu gölgeliyor.

Fabio Luciano dedi ki...

antu'da bülent gürbüz imzalı yazının son paragrafı:

"Onlar istiyorlar ki yıllardır olduğu gibi Fenerbahçe`nin ensesine vuralım lokmasını alalım. Öyle yağma yok bundan sonra. Artık Fenerbahçeli futbolcular enselerine vurmak için kalkan her eli kırmak için hazır bekliyor haberini ola. Bundan sonra şampiyonluğu kaybettiği maçı sarı kart görmeden tamamlayan takım yok artık. Bu yeni dönemi biz taraftarlar olarak çok sevdik. Siz de alışacaksınız"

aynen katılıyorum.