Cuma, Eylül 25, 2009

Fenerbahçe Çok Yaşa!

Şu görüntünün sadeliğine, güzelliğine doyum olmuyor. Her köşesinden samimiyet fışkırıyor. Görebilene, fark edebilene tabii ki...

Futbolun naif, tribünlerin sade ama hoş günlerinden bir kare.

"Ya ya ya...şa şa şa... Fenerbahçe çok yaşa!" diye tezahürat yapardı bu güzel insanlar. Sahi, bu tezahürat neden unutuldu? Niçin söylenmez artık? Hatırlamak, yeniden tribünlerde söylemek çok mu zor?

not: fotoğraf Amigo Kemik'in arşivinden...

2 comments:

kayser dedi ki...

bu beste yeniden söylenmelidir bence de. gsliler nasıl hanidir re re re ra ra ra yı söylüyor. bizim bu tezahüratımız nasıl kayboldu gitti anlamak mümkin değil.

gerekli duyurular sanal alemden yapılsın ve bir sonraki kadıköy akşamında tribünler takım sahaya çıkarken yayayaşaşaşa Fenerbahçe çok yaşa diye inlesin..

haan dedi ki...

tartışmasız toprakların en büyük taraftarı.. maalesef eski günlerine geri dönmeyi beklemektedir. Akustiği olmayan bir statta müthiş bir atmosfer oluşturmayı başarıyorken üstüne bir de kombine ve pahali bilet dayatmasıyla mücadele etmek zorunda kalmıştır. ancak ipler aziz yıldırımın elinde olduğu için maalesef kemik taraftar grubu iyice zayıflamıştır.. ama küllerinden doğacaktır, mazisi bellidir..