Cumartesi, Ağustos 08, 2009

Yıldıray Baştürk

Eski verimliliğinde olmasa da, Beşiktaş adına hayırlı bir transfer olur diye düşünmekteyim. Günlerdir konuşulan 10 numara, 10,5 vs. geyiklerine de son verilmiş olur aynı zamanda.

O değil de, Beşiktaş Nihat'ı neden aldı yahu? İhtiyaç var mıydı ki?

3 comments:

HKNSRN dedi ki...

Yıldıray Mustafa Denizli'nin kafasındaki sistemlere uygun bir oyuncu. Beşiktaş'ın orta alanda sadece top kesmeyecek pas yapabilecek gerektiğinde kanatlara açılabilecek adama ihtiyacı vardı. Yıldıray hem bu görevi yapar(top kesme dışında) hem de gerektiğinde forvet üçlüsünde yer alır.
wwwhknsrn-gencfutbol.blogspot.com

oneblood dedi ki...

Nihat eğer forvet olarak kullanılacaksa ihtiyaç vardı. Son vuruşlarda yetenikli olması lazım beşiktaş forvetinin. 4-3-3 e uygun futbolcular yok Beşiktaşta mustafa denizli acilen taktik değiştirip 4-4-2ye dönmeli

Santiago dedi ki...

Neden mi alındı?Başınızda futbolcu ile anlaşıp takımı ile anlaşmayı unutan şampiyonluk gecesinde o futbolcu için haayırlı olsun çeken ve sonrasında bir gece ansızın elinden futbolcuyu kaçırıveren,imza zamanı gelmiş kendi fubolcusuna imza attırmayı unutan sonra o futbolcuyu diger rakibine kaptırıveren komedi dans üçlüsünün üçünü birden heybetli bunyesinde barındırıyor gibi duran Haşmetli bi başkanınız varsa bunları unutturmak için değil Nihatı olabilseydi Baba Şükrüyü bile getirirdiniz..
Nihata dikkat edin birilerinin ricasını kıramamıs sanki ayagının tersiyle gelmiş gibi duruyor.1 yıl daha kalsa İspanya pasaportu alacak bir futbolcu piyasasıda varken neden gelir ki başka??