Cuma, Ağustos 28, 2009

Laubali La La Laubali

[6200908271130155.jpg]

Fenerbahçe 2 Sion 2

Ciddiyetsiz, laubali bir takım vardı sahada. Hakem orada penaltı pozisyonunu uydurmasa, sakata gelebilirdik. Bunu kabul edelim evvela.

Kazım'ın formunun her geçen maç arttığını söylüyordum, övüyordum kendisini ama o penaltı pozisyonundaki gereksiz ısrarı neydi öyle? Derdi neydi? Takımın penaltıcıları bellidir. Şayet o an penaltıyı atmak istiyorsan, bunu daha uygun bir şekilde gidip söylersin Santos'a. Sokak arasında top tepmiyorsun, Fenerbahçe'de oynuyorsun adamım. Bunu aklına sok!

Daum'un kafasında Avrupa Ligi yok. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu ne yazık ki oyunculara da sirayet etmiş. Maçın henüz başında gol atmışsın. Farka git artık. Oraya gelen, onlarca parayı bayılan taraftara yazık. Bir ara tribün öyle bir gaza geldi, resmen itici güç oldu dedik ama dediğimizle kaldık. Nerdeyse taraftar sahaya girip gol atacaktı ama oyuncular o esnada yan pas yapmakla meşguldü.

Maçın 89.dakikasında Özer'i oyuna alan Daum'u ayrı bir selamlıyorum buradan. Fenerbahçe'nin Sion'u eleyerek gruplara kalması beklenen, olması gereken bir şeydir, fakat bu laubali futbol ve ciddiyetsizlik konusunda gereken uyarılar da yapılmalıdır.

Bakalım kura çekiminde grubumuz nasıl şekillenecek. Hayırlı olur inşallah.

8 comments:

Adsız dedi ki...

Pankart nefis olmuş yalnız.

ygtylmz dedi ki...

Bu ziya pankartını Grup Ck mı hazırladı ?

Unknown dedi ki...

daum yine yok edecek genc veya taktigi oyunculari, her zaman yaptigi gibi

Ortega dedi ki...

Pankart Unifeb'in eseri.

graSS dedi ki...

hababam pankartından sonra bu da başarılı.

varol döken dedi ki...

pankartı ben görmemiştim ama bu sene coşkulu taraftar grubu ile unifeb gerçekten çok başarılı... özellikle bitmez tükenmez deki ısrar gözlerimizi doldurdu...

aynı şekilde selçuk'un da bavulunu toplayıp defolup gitmesi dileğiyle!

Unknown dedi ki...

o değil de özlem tekin'e aşığım

Adsız dedi ki...

Biletler bu fiyatta devam ederse bu tarz pankartları daha çok görürüz tribünlerde. Fiyatların artmasından dolayı internetteki online maçlara talebin arttığını okudum. Avrupa Ligi maçları da başladı. Hücum artacak muhtemelen.