Pazartesi, Ağustos 31, 2009

İki Gözüm


Halka Kapılarımızı Geniş Açalım İki Gözüm..

Kapılar 55 Lira be Gözüm !

6 comments:

MONJOA dedi ki...

kombine almadim yurt disina cikicam, maca gidecem burdayken 1-2 ay gidemiyorum... tribunler bombos... niye yaptin 52bin kisilik o zaman birader demezler mi adama!! 20 daha koyarim 2 haftada bir forma koleksiyonu yaparim...

varol döken dedi ki...

@ortega
abicim geçen maçtaki pankartı da bunu da göremedim ben, hem de baktım bayağı... bir ara açıp kapatıyor musunuz itiraz gelmeden? içeri alırken okuyorlar mı pankartları bu arada? nedir bu işin aslı astarı? fenerium üst a bloktayım ben bu arada...

Ortega dedi ki...

@Varol abi,
Ziya pankartıyla ilgili olan olayı duydun mu bilmiyorum. Aziz Yıldırım pankartı görünce çok sinirleniyor, görevlileri çağırıp pankartı taşıyan, içeri sokan kişilere ulaşmalarını istiyor.
E tabii böyle bir pankartı keriz gibi dakikalarca tutmak bizim stadda manasızdır. Mühim olan tribünün görebilen kısmına mesajı verip, medyaya da görsel malzemeyi mümkün mertebe sağlamaktır. O bakımdan uzun süre tribünde tutulan türden pankartlar değil bunlar. İçeri nasıl girdikleri de bence öyle sanal ortamda paylaşılmayacak türden mühim pankartlardır :)

Onun için çoğu kişi "ulan ne ara açıldı bu pankart?" ya da "arkadaş nasıl sokuyorlar bunları içeri?" şeklinde sorular sormakta. Anladığım kadarıyla biraz efsane oldu bu arkadaşlar. Yakında bunlar fotoşop diye iddia eden bile çıkar belki bu yüzden :)

Pankartın olduğu yerde duran kişilere (gruba vs.) selamlar olsun buradan diyeyim siz anlayın. Haklarında çıkan saçma sapan söylentilere inat, harikulade işler çıkarıyorlar..

İyi ki varsınız...

Conrad Bundy dedi ki...

bu pankarta stad güvenliği el koydu bu arada.

varol döken dedi ki...

kimse fenerbahçe tribünlerini baskı altına alamaz! hele ki bu sene bu kadar güzel gidiyorken her şey...

espriye, mizaha, güzelliğe her zaman desteğiz, sadece fenerbahçeliyiz...

bizden de burada okuyan varsa emeklerine, akıllarına, çabalarına sağlık gelsin naçizane...

ultras/Movement dedi ki...

Tebrikler fenerbahçe tribünleri...