Perşembe, Temmuz 02, 2009

Yine ters köşe oldunuz, bunu da yazın

Owen'ı her gün Galatasaray'a getiren değerli Türk spor medyası sakinleri, Keita'nın gelişiyle neler hissettiler acaba?
"Keita yararlı olur mu?" tartışmasından önce; Galatasaray'da transferden sorumlu kişilerin (ya da sadece Haldun Üstünel'in adını mı yazsaydık), güzide Türk spor basınımızı böyle ters köşeye gönderen hamlelerini görünce insan gülmeden edemiyor.

Gerçekten bu işi iyi yapıyor Galatasaray cephesi. Dediğim gibi, şu aşamada Keita'nın ne vereceği zerre umrumda değil. Sadece imza aşamasına kadar Keita'nın Galatasaray'a geleceğine dair en ufak bir duyumu bile olmayan birçok muhabir vardı medyada. Onların bu duruma düşmesi hoşuma gitti.

Son olarak Hıncalvari bir yaklaşımla soralım; acaba ilgili medya organlarının spor müdürleri, bu transfer haberinin ardından Galatasaray muhabirlerini arayıp fırçalamış mıdır? ya da neden böyle bir haberi atladıklarını sormuş mudur?

2 comments:

Adsız dedi ki...

Biz bunu yazmıştık deyip, 2 gün önce içinde Keita ile ilgili hiç bir kelimenin geçmediği bir haberi kaynak gösteren medyamızda var mı o yürek?

Misal..:

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=50706

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=50702

Ömür adamlar valla.. :D

Protanopia dedi ki...

Bu Hıncal denen adamın adı geçtikçe millet de değerli biri zannediyor. Önemli belki yılların getirdiği bir biliçaltıyla ama kesinlikle değersiz.