Cuma, Haziran 05, 2009

Zorla güzellik olmaz, olmamalı da

"Beşiktaşlı doğdum, kanım siyah-beyaz akıyor bla bla bla..."

Zorla güzellik olmaz der eskiler. Ne de güzel demişler. Süleyman Hurma açıklama yapmış Mehmet Topuz'la ilgili; "..Ama kendisine 'Seni Beşiktaş'a veririz' dediğim doğru değil. Ben ona seni isteyen kulüpler var biz Fenerbahçe ile anlaşmak üzereyiz. O yüzden 'şu takımı tutuyorum, bu takımı tutuyorum' şeklinde beyanlar verme, sanı yakışmaz dedim" şeklinde bu açıklama. Transferde ilk hak Fenerbahçe'dedir diyorlar hatta. Fenerbahçe yönetimi ne düşünüyor bilinmez ama dün gece Mehmet Topuz'un yaptığı açıklamalardan sonra bu transfer üzerinde durmaya gerek yoktur artık. Topuz, tercihinin Beşiktaş'tan yana olduğunu açıkladı. Beşiktaş'ı neden tercih ettiğini de duygusal sebeplerle anlattı hatta. Daha da uğraşılmamalı artık bu isimle. Zorla güzellik olmaz girizgahta dediğim gibi. Umarım Topuz, Beşiktaş'a yâr olur. Aksi takdirde hem komik bir durum ortaya çıkacak hem de bu dakikadan sonra Topuz'un Fererbahçe'ye faydası olmayacaktır görüşündeyim. Nokta.

10 comments:

alperensaylar dedi ki...

sergen'den beri bu transferde x takımı tutuyorum diyen adamları sevmiyorum. arkadaşım istediğin takımı tut, progesyonelsin sen o an hangi takımda oynuyorsan o takımlısındır.

ilquer dedi ki...

Olmasın da zaten. Özellikle Kayseri Fenerbahçe maçlarında yaptıkları düşünülünce takımda Mehmet Topuz'u görmek istemem. Her ne kadar yetenekli futbolcu olsa da.

mcD dedi ki...

beşiktaşa gol atarsa sevinmez artık topuz

Ali Rıza dedi ki...

SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM. TESPİTİN ÇOK DOĞRU. UMARIM FENERBAHÇE TARAFI DOĞRU KARAR VERİR.

bymete dedi ki...

olurrr, bal gibi yararlı olur :) fenerbahçe istediği futbolcuyu alır. nokta.

smyrnian dedi ki...

bence yorum mükemmel.

pascal dedi ki...

benim de asıl sıkıldığım nokta futbolcuların "biz profesyoneliz" ayaklarına yatması.biraz da bu şekilde açıklamalar görmek keyfilendiriyor beni.sadece mehmet topuz için söylemiyorum.bi futbolcunun fenerliyim, galatasaraylıyım, beşiktaşlıyım, v.s. gibi açıklamaları gayet doğal bence

futbol dili ve edebiyati.com dedi ki...

hey dost fenerbahçelisin ama seni severek ve dizginlenemez bir aşk ile takip ediyorum. yorumlarına bakılırsa sanki takım tutmuyormuşsun gibi. iyi bir rakip takım blogusun. devam..

B. dedi ki...

çubukluyu TAŞIYABİLECEK adam istiyoruz,
iyi oyuncu olup karaktersiz olanı değil!

geçen sene gsli,transfer sezonu başlarken Fenerbahçeye gelmek isteyen,ardından beşiktaş diyen bi adam hiç bir takıma fayda sağlamaz

Ortega dedi ki...

Fenerbahçeli olduğum belli oluyor di mi :)