Cuma, Haziran 19, 2009

Yaz bakalım


- Ya ne güzel böyle şeyler yazıyorsunuz, blog açıyorsunuz falan. Hep özenmişimdir yazmaya.
- Bu konuyu ben daha iyi yazarım var ya..
- Ben de aslında hep yazmak istiyorum ama blog açmak ve de güncellemek zor geliyor.
- Bir de ben yazayım da alem görsün!
- Ama illa futbol mu olacak, başka şeyler hakkında yazsam mesela...


diyenler; ataletinizi yenin! İstediğiniz herhangi bir konuda yazın, blogun mailine gönderin. Aralarından seçtiklerimi(zi) "Misafir yazar" kategorisinde yayımlayalım. Bir yerlerden başlamak gerek, öyle değil mi ama? Belki de içinizde ne cevherler var ama farkında değilsiniz. Siz gönderin, değerlendirmesi bize kalsın. Sürekli "biz" diyorum, kişesel bir blog burası elbette. Sadece o meşhur reklam cümlelerinden esinlendiğimiz için ve bir de sürekli "ben ben" demek beni rahatsız ettiği için öyle yazıyorum. Bunu ekip arkadaşları arama anlamında algılamayın ama bir de. Şimdilik öyle bir düşünce gündemde yok. Sadece yazılarını paylaşma konusunda cesaretini yenemeyen arkadaşları gaza getirmeyi amaçlıyoruz. Önce bu blogda yazarsınız, belki bir gün buradaki yazılarınız sayesinde Uçan Hollandalı'nın ekibine katılırsınız misal, kim bilir (heheh).
Uzun lafın kısası daha makbuldür. Sadede gelelim. Futbol, edebiyat, sinema, müzik yahut istediğiniz herhangi bir mevzuda yazın, elburrito23@gmail.com e-posta adresine gönderin. Gönderdiklerinizi incelemek ve aralarından seçtiklerimizi yayımlamak bize kalsın. Tabii blogun duruşuna uygun yazılar olmalı bunlar. Blogun duruşu derken, ilave açıklamaya gerek yoktur umarım. Yazı gönderecek olan kişiler, ne tarz bir blogu takip ettiklerinin farkındadırlar herhalde diye düşünmekteyim.
Yaz bakalım!

3 comments:

FASLI dedi ki...

Kızma ama seni benim yazılarımı değerlendirecek yeti de görmüyorum. Yeni yetmelere desteklerin için seni tebrik ediyorum:)

Bay Kerahet dedi ki...

postla alakasız olacak ama Fenerbahçe blogları ile ilgili tek takip edilesi blog yazarsın. Bilmiyorum belki haddime değil ama helal olsun! tebrikler gerçekten.

Ortega dedi ki...

Haddi aşmadığı müddetçe, her türlü düşünceye saygımız var elbette. Tıpkı şu yukarıdaki 2 farklı düşünceye olduğu gibi :)

imza: 2006 Ekim'den beri yazan, ve sağda solda artık kaşarlanmış diye tabir edilen bir blog yazarı olan el burrito