Salı, Haziran 23, 2009

Sivasspor'a yeni mentor

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu son anda kaybeden Sivasspor cephesi işi bu sefer sıkı tutuyor. Oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Yiğidolar'ın hocası Bülent Uygun aranan kanı bulduklarını iddia etti.

Baron adlı kangal cinsi köpeğin gelmesiyle, geçtiğimiz sezon yaşadıkları psikolojik eksikleri bu yıl yaşamayacaklarını savunan Bülent Uygun, "Baron işinin ehli biri. Takımımızın yeni mentörüdür. Bizim ona güvenimiz tam. Sivas halkı da gereken desteği versin" dedi.

Sivasspor'un antremanına katılıp, oyuncularla tanışan Baron ise konuşmamayı, bunun yerine daha çok havlamayı tercih ederken. Futbolcularla yakından ilgilenen Baron'un, "Beyler bu sezon çok daha farklı olacak. Gevşemek yok. Ciddi olacağız. Yoksa tepenize binerim" dediği öğrenildi.


Not: Türk Spor basınıymışcasına yardırdık..kusurumuz varsa, o da bu sıcaklardandır, affola...

1 comments:

Adsız dedi ki...

yardirma deilde bence bulent hoca gercekten cogu zaman bole sacmalamalara giriyor. bir galatasarayli olarak oynattigi futbolu takdir ediyorum ve eminimki daha iyi yerlerede gelecek kendisi ama bir insan nasil bu kadar sacmalar medyada takimiyla ilgili anlayamiyorum, hani insan bilmese bulent uygun oldugunu, mourinho gibi dikkati uzerine cekip futbolcularinin dikkatlerinin dagilmasini engelliyor felan diye dusunecek ama. neyse iste