Çarşamba, Haziran 10, 2009

Sinema Dünyasından Haberler #7


* The Spirit'in, Eva Mendes'li "Forza Eva" dedirtiyor yahu.

* Clint Eastwood, Human Factor olarak duyurduğu Nelson Mandela temalı yeni filminin adını Invictus olarak değiştirdiğini açıkladı. Aralık ayında gösterime girecek filmden ilk kareler de yayınlandı.

* Sam Worthington'un başrolünde yer aldığı yeniden çevrim Clash of the Titans'tan ilk kareler yayınlandı. Filmde Worthington Perseus'u canlandırırken, Bond kadrosundan Gemma Arterton Io, Mads Mikkelsen de Draco karakterlerine hayat verecekler. Jason Flemyng'in Acrisius'u, Alexa Davalos'un Andromeda'yı canlandırdığı filmde, orijinalinde Laurence Olivier'in oynadığı Zeus rolünü Liam Neeson, yeraltı tanrısı Hades'i ise Ralph Fiennes oynayacak. Filmin yönetmeni The Incredible Hulk'tan tanıdığımız Louis Leterrier.

* Sam Raimi 4. Spider-man filminde kadroyu bozmak istemediğini ve reji koltuğuna yeniden oturacağını açıkladı. Filmin senaryosunu yazan isim ise, Zodiac'ın senaryosunu da kaleme alan James Vanderbilt.

* Dreamworks Animation'dan senarist David H.Steinberg, 2012'de izleyebileceğimiz yeni animasyon harikası Puss in Boots hakkında bir takım ipuçları verdi. Steinsberg, filmin gösteriminin Shrek'in 4. filmiyle çakışmayacağını belirtirken, seyircinin sempatisini kazanmış yıldızların da kadroya eklenebileceğinin sinyallerini verdi. Filmde başkarakteri tıpkı Shrek serisinde olduğu gibi Antonio Banderas seslendirecek.

* Terminatör 5 bugünün Londra'sında geçebilir(miş).

* Audrey Tautou’yla hayat bulan, moda dünyasının fenomeni Gabrielle "Coco" Chanel’in gerçek yaşam hikayesinin anlatıldığı ve Nisan ayında Fransa'da gösterime giren "Coco Before Chanel" yakında Türkiye'de de gösterime girecek!

kaynak: bilimum sinema siteleri..

2 comments:

Alper Öcal dedi ki...

Bok gibi bir senaryosu vardı Zodiac'ın. Güzelim ve çekici hikayeyi sağolsun çekilmez hale koymuştu Vanderbilt.

Umarım Spidy'yi de piç etmez.

Divx Film indir Film indir dedi ki...

eva mendes varsa herşey güzeldir :) siteniz gercekten cok güzel başarılarınızın devamını dilerim bundan sonra sıkı bir takipçinizim..:)