Salı, Haziran 09, 2009

Rakibi öpen topçular

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı sayın Aziz Yıldırım, "Rakibi öpen futbolcular alacağız" demişti. Lakin bu transfer politikasına uygun görünmeyen bir ismin peşinde düşmüş görünmekte, bu isim malumunuz Mehmet Topuz. Bu oyuncu rakibi öpen değil, rakibin formasını öpen bir topçu izlenimi veriyor bize. Bu bakımdan doğru bir transfer olmayacağı kanısındayız. Tez zamanda bu meseleden vazgeçilmeli.. Aksi takdirde kendimizi, ya başkan transfer politikasını yanlış tarif etti ya da biz onu yanlış anladık demekten alamayacağız. Bilmem yanlış mıyım?

3 comments:

bymete dedi ki...

sevgili ortega, sen de tahmin ediyorsundur ki artık olay sadece transfer olmaktan çıktı. gövde gösterisine döndü. mehmet topuz gelemez bence de ama beşiktaşa da gitmeyecek. ali cengiz oyunlarıyla oyuncu kaçırmaya çalışıyorlar göz göre göre. beşiktaşın yaptığı yanına kar kalmayacak. topuz kayseride devam eder. en güzeli..

Jes Hogh dedi ki...

Cahil bir insan bu adam. Sen bunun önüne hangi formayı koyarsan koy öper.. Alınmasa daha hayırlı olur bizim için..

peralta dedi ki...

ya bırakalım beşiktaş'ın yaptığı yanına kar kalsın, bu mal düellonun içinde biz olmayalım arkadaş. hakeme kaş göz yapıp kayseri'de edu'yu attıean adam bu adam.