Pazartesi, Haziran 22, 2009

Karim United'a mı?

Ronaldo'yu Real'e satmak zorunda kalan, Tevez'i de takımda kalmaya ikna edemeyen Kırmızı Şeytanlar, acilen sağlam bir ismi kadrolarına katıp, taraftarının yüzünü güldürmek istiyorlar. Akla gelen ilk isim eski Galatasaraylı Frank Ribery. Ribery'i ancak astronomik bir teklif geldiğinde satacaklarını açıkladı Bayern cephesi malum.

Fransız oyuncunun yanında United için ismi en çok geçen diğer isim şüphesiz Karim Benzema. 21 yaşındaki oyuncu için United cephesi kesenin ağzını açmış gibi görünüyor (kesenin ağzını açmak, bkz.spor basınının sıkça kullandığı tabirler). Son birkaç gündür Ada basını hep bu yönde haberler yapıyor. The Daily Mirror'un bugünkü haberine göre United, Benzema için 30 milyon pound verecekmiş. Vay anasını arkadaş, dememiz lazım aslında. Ama öyle alıştık ki, bu yüksek meblağlara artık normal gelmeye başladı bu 30 milyonlar falan.

Ronaldo'nun Real'e gittiği, Tevez'in arkasına bakmadan kaçtığı bir ortamda, Benzema'ya tutunmak gayet mantıklı bir hareket. Transfer gerçekleşirse, Fergie'nin elinde daha bir değerlenir Benzema muhakkak. Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak? Belki de İspanya'dan bahsi geçen talipleri devreye girer ve milyonların -yine- havada uçuştuğu bir transfer harekatı izlemiş oluruz.

1 comments:

Blogspor dedi ki...

Şu Benzema'ya yıllardır ısınamadım yahu...