Perşembe, Mayıs 28, 2009

Tatil İçin Saldır Fenerbahçe

Önce habere bakalım..

Camiaya büyük üzüntüler yaşattıklarını itiraf eden Sarı-Lacivertli futbolcular, “Trabzonspor gibi bir takımı deplasmanda yenmek önemli. Ligi Galatasaray’ın önünde bitirmek önemli. Ancak 4. sırada bitirmek çok daha önemli. Eğer beşinci olursak, 16 Temmuz’da Avrupa Ligi’nde ön eleme oynayacağız. Bu yüzden sezonu çok erken açmamız gerekecek. Dördüncü olduğumuzda ise ilk maçımız 30 Temmuz’da. Bu durumda sezonu bir hafta geç açacağız. Yani bir hafta daha dinlenme şansımız olacak. Avrupa Şampiyonası nedeniyle geçen sezon hiçbirimiz doğru dürüst dinlenemedik. Şimdi bu bir hafta fazla tatil için Trabzon’da kazanmaya ihtiyacımız var” diyerek, mutlaka galip gelmek istediklerini vurguladı.

Fenerbahçe'mizin değerli oyuncularına hak vermemek elde değil. Çok yoruldular gerçekten. Bu sezonki başarılarıyla (!) güzel bir tatili onlar hak etmeyecek de kim edecekti ki zaten? Hatta madem bu kadar çok tatil arzusuyla yanıp tutuşuyorlar, o zaman Fenerbahçe'nin yerine Bursaspor gitsin Avrupa Kupalarına. Bizim paşalar rahat rahat tatil yapmış olurlar o zaman. Ne dersiniz; hoş olmaz mı?

7 comments:

Unknown dedi ki...

biri bunun gerçek olmadığını söylesin, eğer bu haber gerçek ve de bu kadar net açıklama yapabiliyorlarsa - 1 hafta için - helal olsun demekten başka bir lüksümüz yok heralde ...

Ömer dedi ki...

Haber külliyen yanlış. Fenerbahçe için sıralamanın Avrupa Kupaları ile ilgili hiç bir önemi yok. Fenerbahçe, Beşiktaş ilk 2'de yer almayı garantilediği için direkt olarak Play-off turundan başlayacak ülkenin kupadan doğan Avrupa Kupası hakkını kullanarak.,

Kaynak: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Europa_League_2009%E2%80%9310

Arkhe dedi ki...

Böyle haberleri kaale almaya ne gerek var ki..

Arkhe dedi ki...

Artı zaten hepimiz futbolculara karşı çok doluyuz, birbirimiz daha da gazlamaya da bence gerek yok..

mcD dedi ki...

Bu kadar da konuşamazlar ya böyle salakça bir açıklamayı emre bile yapamaz...

erdersson dedi ki...

ömer kupayı alamadığı için playoff hakkı 3.cüye geçiyor.fener bjk ilk 2 de bitirdiği için 10ncuda olsa 3 eleme yapacak.kupayı alsaydı tek ön eleme yapacaktı.birde fenerin avrupa ligine katılmama olasılığı yok.kaçamazlar yani:))) ama gs girmeyebilir.

alperensaylar dedi ki...

hakikaten tatil için saldırdılar, üzüldüm ya:)