Pazartesi, Kasım 17, 2008

Fenerbahçe 74 - Beşiktaş 57

Fenerbahçe'nin yanına bir marka adı yazmak beni her zaman rahatsız etmiştir. Bugüne kadar da bu durumdan şikayetçi olduğumu hep belirttim. Bunun sadece Ülker'le alakası yok. Orada Ülker yerine Eti yazsa, o da rahatsız ederdi beni. Bu yüzden başlıkta sponsorun adını yazasım gelmedi yine. Doğal olarak Beşiktaş'ın sponsorunu da yazmadım. Nereye kadar gidecek bakalım bu işler?

Bu arada bayan baskette Galatasaray'ı devirdikten sonra, erkeklerde de Beşiktaş'ı yenmek çok güzel oldu..


3 comments:

miracsaral dedi ki...

Üstat, klasik "O Ülker olmasaydı sen Giriçek'i vs vsyi rüyanda görürdün" tarzı aptal serzenişlere girmeyeceğim. Çünkü çok haklısın, Fenerbahçe Ülker olmadı, olamadı. Ama gün gelir futbol şubesini kapatıp, tüm kaynaklarımızı basketbola aktaracağımız güne kadar bu kadro yapısını ve mali gücü elimizde tutmak istiyorsak, başka çaremiz yok gibi. Basketbol şubesi bizde kendi çarklarıyla dönmeye çalışır. Futboldan para aktarılmaz. Yani biz basketbol kombinesi almadıkça, forma almadıkça, sponsorlara devam etmek zorundayız.

Bu arada Preldzic çok büyük oyuncu olacak.

Adsız dedi ki...

O kadar kafaya takılacak birşey yok bence ,avrupadaki sistem de bu şekilde .Üç büyüklerin tek başına var olması çok daha zor olacaktı .

Ali

Ömer dedi ki...

Bizi yenmeyeni dovuyorlar, buyuk bir is degildi dunku galibiyetiniz yani, cok boburlenmeyin :p