Perşembe, Ekim 23, 2008

Sinema Dünyasından Haberler #3

- Şansımı seveyim arkadaş, diyerekten beyazperdeye dair son gelişmeleri, ilgimi çekenler arasından derleyerek aktarmaya başlıyorum. Neden şansımı seveyim? Çünkü Lost'un 5.sezonun ilk bölümü 1 Ocak'ta yayınlanacak. O tarihte hala nefes alıyor olsam bile, o bölümü izleme şansım çok düşük. Zira o tarihlerde askerde olacağım.. Merak edenler için fragmanı burada diyelim..

- Tarantino son filmi Inglorious Bastards üzerinde uzun süredir çalışyıyor malum. En son filmi Cannes'e yetiştereceğini söyledi. Merakla beklediğim filmlerin başında geliyor bu.

- Yönetmenliğini Jon Favreau'nun yapacağı Iron Man 2'nin kadrosunda da Samuel L. Jackson'ın olacağı garantilenmiş durumda. İlk filmde Nick Fury olarak arz-ı endam etmişti malumunuz. Bu arada Terrence Howard 'da tekrar kadroya dahil edilmiş

- 29 Ekim'de gösterime girecek olan Mustafa filmini dört gözle bekliyoruz. Can Dündar film için “Denizin altında büyük bir hazine var ama biz 2 saatlik belgeselde sadece 2 avuç hazine çıkarıp gösterebildik” demiş.

- Yazıya David Fincher'lı Nike/Fate reklamıyla son verelim. İzleyenler muhakkak olmuştur, ama görmeyenler olabilir diyelim. Bir de buradan gösterelim.. Laf aramızda Fight Club'ın yönetmeninden böyle bir reklamı izlemek biraz garip geldi bana. Bilmem, böyle düşünen tek ben miyim?


Nike | Fate from CCW - Lab on Vimeo.

7 comments:

mrcool dedi ki...

müzik süper merak edenler için
L Estasi Dell Oro - Bandini Remix

Unknown dedi ki...

Muzigin orijinali:
Ennio Morricone - Ecstasy of Gold

Her konserde Metallica gozukmeden once calar.

Parma Maniac dedi ki...

Terrence Howard yok Iron Man 2'de.. Don Cheadle oynayacak Jim Rhodes karakterini 2. filmde.. En azından son resmi açıklama şu anda bu..

serdanka dedi ki...

Abi gene döktürmüşsün, eline sağlık bende bekliyorum dört gözle :)

Ortega dedi ki...

parma maniac,

4 gün önce Terrence Howard kendi açıklama yaptı abi. En yeni açıklama bu bildiğim kadarıyla.

Flying Dutchman dedi ki...

Ecstasy of Gold'u kullandığınız zaman Petek Dinçözle çektiğiniz zaman bile reklam izlenir...

o ne güzel bir melodidir.

Adsız dedi ki...

aa bu reklam 3-4 gundur burda surekli tvlerde hic dikkat etmemistim hikayesine her ciktiginda enrico moroccone x of gold un remixini yapmislar ne guzel diye dinliyordum sesi sonuna kadar acip, ii oldu df in yonetmeni oldugunu ogrenmem bilgiclik taslarim simdi :D