Cuma, Eylül 26, 2008

Soccerblogs

"for fuck sake stop saying soccer"

Şurada Mert sormuş. "Ortega, konu ile alakasiz ama ingilizce futbol Blog'u var mı tavsiye edecegin?" diye. Cevabı ayrı bir yazıda verelim istedim. Herkes haberdar olsun, daha iyi olur herhalde.

Blogdan kasıt böyle tek kişinin uğraştığı bir şeyse, onları çok sık takip ettiğimi söyleyemem..ama blog mantığıyla hazırlanan sayfalar var. Şu aşağıdakileri tavsiye edebilirim (aralarında bazılarını tek kişi hazırlıyor yine de, o ayrı).

http://www.epltalk.com/
http://www.thespoiler.co.uk/
http://www.whoateallthepies.tv/
http://billsportsmaps.com/
http://gramsciskingdom.blogspot.com/
http://pitchinvasion.net/
http://www.runofplay.com/
http://spanglyprincess.blogspot.com/
http://www.theoffside.com/
http://spanishfootballsports.blogspot.com/
http://arsenalist.com/

Dedikodu içinse şuna bakabilirsiniz.
http://www.kickette.com/

En son Ljunberg'in özel hayatına yakın markajlar sonucunda bir çok kişi haberdar oldu gerçi bu sayfadan :)

Son olarak manyak olmadığımı, fırsat buldukça bu adresleri takip ettiğimi belirteyim. Bütün gün bilgisayar başında değiliz. Bunu ayrıca "şu konu hakkında neden bir şeyler yazmıyorsun ya da şu konu hakkında yazmalısın" diye mail atan arkadaşlara da söylemiş olayım. Listeye daha birçok adres eklenebilir ama sık sık güncellenen sayfaları yazmak istedim.

Not: Ayrıca, sayfanın sağ tarafına, aşağılara doğru widget denen şeyden ekledik. Soccerblogs başlığı altında, futbol bloglarından seçmece restgele yazılar çıkacak. Bu biraz sayfanın açılışını ağırlaştırabilir. Olağandışı bir ağırlık söz konusu olursa, bunu bana bildirirseniz sevinirim.

el burrito

0 comments: