Salı, Eylül 16, 2008

Problem Kaleci:Ömer Çatkıç

O reklam bütün karizmayı götürmüş be...

1992 yılından beri Ömer Çatkıç sahalarda ve o günden beri rakip takım taraftarını sinir etmeye bayılıyor.

Bir Kadıköy gecesinde kendisine şemsiye atılmıştı. Hatta 2 kez yaşandı bu olay. Fenerbahçe taraftar forumlarında "Şemsiye Ömer'e" çıkmıştı adı.

Cumartesi gecesi oynanan Galatasaray-Antalyaspor maçında çok önemli kurtarışlar yaptı, ama maçın sonlarında tribünlerle yaşadığı olay ve gördüğü kırmızı kart sebebiyle hakkında birçok olumsuz yorum yapılıyor. Sicili bu hususta pek temiz olmadığı için Ömer'in maç sonrası demeçlerindeki "masumum" görüntüsü pek de ikna edici değil.

Öte yandan, Lincoln'ün agresif tavırlarına da dikkat çekmek gerek.Gidip Ömer'i ittirmesi, olayın üstüne körükle gitmesi filan.. Orada ne işi var var, ve neden böyle saçma bir harekette bulundu?

4 comments:

Adsız dedi ki...

Götü kurtarma,sırtı taraftara yaslama çabası Lincoln'ün yaptığı...Başka bişey değil...

Adsız dedi ki...

götü kurtarma bi yerde, bir de öncesinde hadi git demişliği var ömer de eskinin önünde artislik yapıp hemen ardından kapalıya yönelince bir de orda yapınca film koptu tabi, Lincoln kötü oynamasının yarattığı baskıyı taraftara şirin gözükerek kırmaya çalışıyor. Gerçi ömerle sadece omuzlaştılar da orda yere düşmesi imkansızdı o darbeyle o da yalan yani .. zaten maç sonunda bişey yok falan dedi kendi de biliyo ömer ne bok yediğini de sesini çıkarmadı o yüzden. Kadıköy de şemsiye atan adam için yahu bi insan şemsiye atacak kadar nasıl delirir diye düşünmüştüm zamanında şimdi o adamı anlıyor ve hak veriyorum kendisine. O küfürlerin hepsini fazlasıyla hakeden bir adam ömer, bir de tv de masum rolüne yattı ki o ayrı bi komedi. Maçı stattan seyretmeyenler sanıyor ki adam iyi oynadı diye böyle davranıldı, bunca maç oynandı kaç takımın kalecisine böyle davranılmış oysa ki topun olmadığı zamanlarda ömerin yaptıklarını bir tek o deliren kitle gördü. Tam provakatör bir adam. Sanırım fener ve galatasaray tribünlerinin aynı tezahüratı aynı içtenlikle söylediği ( piç piç piç ömer )yegane adamlardan .. bunla da da gurur duysun işte

Çubuklu Sevdalısı dedi ki...

şemsiye adam ömer ya da piç piç piç ömer gerçekten o kel kafası bile taraftarı provake etmeye yetiyo pis bi elektriği var piçin :)

ziggytheking dedi ki...

her yere yazdım, daha bıkmadan yazacağım. dar kafalı gs kapalı alt tribünü anlayana kadar. hiçbir anadolu takımının gassaray'a ya da bi başka "büyük" geçinen takıma kalesini açmak gibi bir zorunluluğu YOK, olmadı olmayacak. bu lig ve bu takımlar siz eğlenin gelin 3,5 atın diye var olmadı, olmayacak! Ömer Çatkıç'ın yüreğinin yarısı Aykut'ta olsaydı şimdi o çok sevidkleri gassaray şl'de olurdu. kendi götlerine giren lincoln kazığını başkalarından çıkarmaya çalışmasınlar! adama çüş derler!