Cumartesi, Eylül 20, 2008

Omuz Omuza

Sadece tribünde yapılmaz omuz omuza..Bazen aynı şeyleri hissetmesen bile, yanı başındaki kişinin özgürlüğü için, tercih hakkı için omuz omuza yaparsın..

Yukarıdaki fotoğraf Köln'den.Anti İslam konferansına karşı insan zinciri.

3 comments:

Adsız dedi ki...

yani orada antiislam diye bir konferans var, counter islam :d bunlarda o konferansi yapanlara karsi yani dimi? peki bunlara karsi olan bir grup ne oluyor anti-islam konferansina karsi olanlara karsimi oluyor ya da kisaca konferansin kendisimi? bu arada fikir guzelmis, bende anti-islam tarafinda gozum kapali yer alirdim.

Ortega dedi ki...

Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım valla isimsiz arkadaş?

PVH dedi ki...

tepkiler yuzunden yapilamayan bu konferansin amaci islam'a karsi bir doktrin sunmak falan degil avrupadaki irkcilari orgutlemekti. su anda avrupali irkcilarin en buyuk derdi islam cunku en fazla sikayet ettikleri sey gocmenler ve yeni nesil gocmenlerin cogu musluman oldugu icin yabanci karsiti hareketi boyle bir cati altinda orgutleyebiliyorlar. bunu orgutlemek de kolay cunku 11 eylul sonrasi islam'i hedef gosterip her sey icin gunah kecisi yapmak kolay bir is. bu adamlar sizin bir ulkede yasayan yabanci oldugunuzu biliyorlarsa hedeflerindesiniz. dininiz onemli degil. almanyada turklere, hollandada tunuslulara, fransade cezayirlilere ortak bir saldiri zemini hazirlamak icin cabaliyorlar. bu fasist ve irkci hareketlerin hayranlari kafalarina sunu soksun, dininiz onemli degil, eger bu hayranlik duydugunuz fasistler bir gun organize olur ve istediklerini elde ederse hitler museviler icin ne planlar yaptiysa bunlar da turkler ve diger yabancilar icin ayni planlari yapiyor olacak.