Çarşamba, Eylül 24, 2008

Kazım Kanat


Basketbol maçlarında oyuncuların soyisimlerini söyleme ekolü sanırım Murat Murathanoğlu'yla başlamıştır. Futbol yorumcuları arasında oyuncuları isim ve soyisimleriyle hiç sektirmeden söyleyen tek kişiydi Kazım Kanat.

Bazen yaptığı sivri dilli yorumlarıyla bizi sinirlendirse de, Ahmet Çakar'la garip tartışmalar yapsa da, severdik onu. Onda deli cesareti vardı desek yeridir. Kimsenin dile getiremeyeceği mevzulara değinirdi.

İyi adamdı Bay Kazım Kanat..Kanserle mücadelesi herkese örnek oldu.

Allah rahmet eylesin.

4 comments:

Adsız dedi ki...

her canlı ölümüne üzüldüğüm kadar üzülmüşümdür bu ölüme..

kendisi spor yarumcusu değil takım yorumcusuydu..

ülkemizin kanayan yarası olarak ölen her kişinin ardından özel programlar , iyileştirme kampanyaları , epopeler yazılır çizilirki ; sanırsın ölen insan değilde melaike...

kazım kanat'ın dünya görüşü dahil olmak üzere birçok görüşüne katılmam ,
ve normal düşünen her insanın hayatında en az bir kere kazım abinin yazısı okuyup veya dinleyip "hass.ktir lan ne alakası var" dediğinden eminim..

görüşlerine katılmam ama sonsuza kadara saygı duyarım
bildiğini okuyan bir adamdı..
toprağı bol olsun..
ama ne yalan söyleyeyim sevemedim bu adamı..

Unknown dedi ki...

Sevgili Kazım...rabbimden ailene sabır..sanada mağfiret dilerim..spor camiasının başı sağolsun..

Adsız dedi ki...

Kazım Kartal abimizi kaybettik kendisi kanser hastalarının moral kaynağıydı onunla beraber umutlarımızda öldü kendisine Tanrıdan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum.Haan arkadaş kimseyi sevmek zorunda deyilsin ama bu oh der gibi yazılmaz şiddetle kınıyorum umarım hiç hastalık yaşamazsın o son yazısında bile bizlere moral veriyordu mekanın cennet olsun Kazım abi

kartalsafa dedi ki...

mekanın cennet olsun Kazım Abi..