Salı, Eylül 09, 2008

Hınc-al

"Emre gibi karaktersiz bir futbolcudan,Milli takim kaptani olmamali ve Turk gencleri onun gibi birini ornek almamali."

***
Emre'yi sevmem, bize gelmesini içime sindiremedim ve bundan sonra da kolay kolay kabulleneceğimi sanmam. Bu ayrı bir durum. Lakin, Hıncal Uluç'un yaptığı terbiyesizlikten öte bir şey olmuş. Bu adam kin ve nefretten nemalanan bir adam. Bir adama ismi ancak bu kadar yakışırdı doğrusu. Yazıklar olsun.

Emre'nin annesi ekran başında Hıncal Uluç'un sözlerini duyunca kriz geçirmiş deniyor. Doğru olmamasını ümit ettim bu saate kadar. Hala yalanlamadığına ve Emre'nin kendi sitesinden yaptığı açıklamalara göre, haber doğruymuş diyebiliyoruz artık..

Geçmiş olsun Emre Belözoğlu.

6 comments:

pclion dedi ki...

Meira transferi için elediğimiz* Portekiz'in üçüncü stoperi, bizim Emre Aşık'a denk diyen bir adam bu.

*Ayrıca haberimiz olmadı, arada Portekiz'i de elemişiz Euro 2008'de...

İlker Yılmaz dedi ki...

kendisini rezil etmekten başka bir şey yapmıyor bu aralar. yahu dün paşa idi, kral idi bu adam ne oldu bugün.

Svetlin dedi ki...

Hıncal Uluç her ne kadar sevmediğim bir adam olsa da bu konuda söyledikleri yanlış şeyler değil bence. milli takıma kaptanlık yapacak bir oyuncu değil emre. galatasaray'dan gidişi, fenerbahçe'ye gelişi, ingiltere'deki ırkçılık davası, isviçre maçında ceza almamızdaki rolü kaptanlık yapamayacak karakterde olduğunu gösteriyor. hele hele milli takıma kaptanlık yapacak bir oyuncu hiç değil. bahsedildiği gibi liderlik özellikleri de yok malesef.

ayrıca annesinin hıncal uluç'un sözlerinden dolayı kriz geçirmesi de garip geldi. o zaman sahalarda emre'ye küfredilince ölecek mi bu kadın? ya da en azından hakem anneleri ne yapsın? kaldı kı o kadar ağır şeyler de söylememiş hıncal.

Ortega dedi ki...

Hıncal Uluç'un söylediklerinde gerçek payı olup olmaması ayrı bir durumdur.Burada mühim olan o konumdaki bir kişin ağzına yakışmayacak laflar etmesidir. Blog yazan, forumdan millete sallayan biri değil kendisi. Bu gerçeği görelim.

Öte yandan annesinin krizi olayına girelim. Bu olay sebebiyle kriz geçirmiş midir, bunu bilemeyiz elbet. ama olayın tetikleyicisi olmuş olabilir.Bu anneler küfüre alışık değil midir? Alışıktır muhtemelen. Lakin tv ekranında siz oğlunuzu yetiştirmemişsiniz mesajını, milyonlara ileten bir kişiyi dinlerken, insanın morali bozulabilir, sinirlenebilir, kriz geçirebilir..

Bahsi geçen evladını iyi yetiştirmiştir ya da aksidir..gibi tartışmalara hiç girmek istemiyorum. Sadece olayın görünen kısmının kusurlu olduğunu işaret ediyorum.

Adsız dedi ki...

hincalida sevmem emreyide ama hincal bazen dogru konusur onu bilirim.

farawaysoclose dedi ki...

Emre hakkında Hıncal Uluç'a katılıyorum. Emre hangi özelliği/erdemi sayesinde kaptanlığa hak kazandı?
peki ya bunca tartışmanın ortasındayken Emre'ye hem de geriye düştüğümüz maçta penaltı attırmak neyin nesi??
Belçika maçı öncesinde sonrasında meydana gelen bir yığın haber okuyoruz, ne kadarı doğru belli değil, yine de çok can sıkıcı.