Perşembe, Eylül 18, 2008

Gerizekalı

Bir insan ne kadar salak, ne kadar gerizekalı olabilir? Bir yazının altındaki okuyucu yorumunu benim yaptığımı zannedip küfür etmekten ne anlıyordur acaba? Bu nasıl bir yaşam tarzıdır? Bu gibi şeylerden cidden haz alıyorlar mı?

Bu salaklar yüzünden birçok şey öğrenmeme vesile olan yorum bölümünü ciddi ciddi kaldırmayı düşünmeye başladım..

8 comments:

Adsız dedi ki...

Yahu Ortega seni tanimam etmem ama tesadufen buldugum bu blog'da; senin tribun kulturune dair yazilarini Fenerbahce ve diger takimlar hakkinda ki fikirlerini okumaktan zevk aliyorum

Bu yorumumu yayinlama bence "yalaka" damgasi olmasin ama senin blog'u takip ederken zevk aldigimi bilmeni istedim

Takma bosver Gerizekalilara bu kadar cok takarsak onlardan ne farkimizi kalacak.

Gul gec

Porto maci yazinida bekliyorum ayrica

uA Karsi Fuat

Ortega dedi ki...

Fuat,

Eleştiriye her zaman açığım. O küfürleri eden vatandaş, beğenmediği yorumu söylese, ve kaldırılmasını talep etse..bunu insanca istese hiçbir sorun olmayacak. Biyonik adam değilim. benim de hatalarım olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Bazen gecenin bir vakti dikkatimden kaçan blogun duruşuna uygun olmayan yorumlara izin verdiğim olmuştur. Bir anlık dikkatsizlikten dolayı bunlar gözden kaçabilir. Adam gibi yazsa, derdini anlatsa amenna ama..bi yere kadar yani?

Blogun amacı nedir, ne değildir muhabbetlerine girmek istemiyorum. Ben Fenerbahçeliyim ama mümkün mertebe bu blogda Galatasaray ya da bir başka takıma küfür, hakaret vb. şeyleri engellemeye çalışan biriyim. Bunu bugüne kadar bazıları anlayamadıysa, ve iyi niyetimi sorguluyorlarsa, orada dur derim onlara işte..

Neyse yahu..uzadıkça uzar benim bu yorumum..

Adam gibi maç yazısı da yazamadık sayelerinde..

Ayrıca sağolasın düşüncelerin için

el burrito

del piero dedi ki...

usta boşver yahu bunların küfür dağarcığından başka kelimesi yoktur zaten...bunlar gerizekalı olamayacak kadar bile insan değil...
yazılara devam aman diyim tadını kaçırma sen, biz buralaradayız ;)

Blogspor dedi ki...

Ortega sen boşver.Biliyorsun Bülent Abi(Aceto)nin başınada geliyor böyle saçma sapan olaylar.Sen kafanı takma kötü yorumlara.Güzel yazılarına ve güzel yorumlara odaklan.Kal sağlıcakla...

silenzio dedi ki...

ortega, bu bloga ne kadar emek verdiğin, blogla ne kadar uğraştığın ve ne kadar güzel bir iş çıkardığın ortada. uzaktan atıp tutan ve genelde bir halt bilmeyenleri ne takıyorsun kafana, salla geç, güzel olan şeyleri bir şekilde taşlamak isteyeceklerdir. gayet güzel götürdüğün bu blog, bana arkadaşlarımla beraber blog açma cesareti veren bloglardan biri olmuştur. güzel blogun için teşekkürler

Yağız Gönüler dedi ki...

benim bi anonimo var. okuyosa yedi sülalesine buradan el sallamak istiyorum. hayatımda bu kadar karaktersiz, şerefsiz, haysiyetsiz bi insan görmedim. küfürümü kalmadı hergün ya hergün. ve ben anonim kullanıcılara yorumu kapattım, aylar sonra açtım adam başladı devam etmeye. ciddi takipçim. ama şunu bil ki şerefsizsin. adını açıkla lan oğlan adını.

ziggytheking dedi ki...

aceto da aynı sisteme geçecek galiba. anonim türkü, besteye blog dünyasında yer yok arkadaş! olaya sebebiyet veren ömer'in olayına kendi yazdığım yorum mu diye düşünmeye başlamadım değil. boşver sen işine bak bilader. köpekler istedi diye atlar mı ölürmüş?

Adsız dedi ki...

bencede sacmalamissin abi kafayi takarak yorumlara, insan olmayan zaten yazdigi yorumdan belli ediyor birak isterse kufretsin hatta ciddiye almadigini gostermek icin kufur edenlerin bile kufurlerini yayinlaman lazim ki anlasinlar bu adamin umrunda degil ettigimiz kufurler diye.