Salı, Ağustos 26, 2008

Milan Baros


Adnan Polat bu işi gerçekten de iyi biliyor. Çok yerinde bir transfer bence. Galatarasay son yıllardaki en iyi transfer dönemini geçirdi şüphesiz. Lakin yine de bu transfer Şampiyonlar Ligi eleme maçından önce yapılamaz mıydı?sorusunu akla getiriyor.Belki de Aceto'nun dediği gibi, Oliveira transferiyle çok oyalandığı için bu kadar gecikti Galatasaray.

Galatasaray'ın forvet hattı oldukça etkili bir hal aldı. Ümit Karan-Nonda ve Baros üçlüsü leblebi gibi gol atar Süper Ligde. Ümit Karan'la birlikte daha etkili bir ikili olacaklarını düşünüyorum ama Nonda'ya da ciddi bir sevgi var Galatasaray camiasında. Onu da göz ardı etmemek gerek.


Bu transferle birlikte herkes Baros'un o meşhur ırkçı hareketini hatırlatmaya başladı..Baros'un ilginç bir olayı daha var. Bilmem bizim medya o olaylardan haberdar mı? Şayet değillerse bile, 2-3 gün sonra gündeme gelir herhalde.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ..
ALEM ADAMSIN BAROS

2006 yılındayız. Baros milli takım forması altında İtalya'ya karşı oynamış. Çoğu zaman sakat olduğu için milli takıma faydalı olamıyor. Çekler de bu durumdan şikayetçi. Tam bunlar konuşuluyorken, Çek gazetesi Blesk'de Baros'un içkiye fazla kaçırdığı bir geceden fotoğraflar ortaya çıkıyor. Bu karelerin birinde Baros kafasında kondomla dans ediyor. Birinde bir abiyle öpüşüyor, ve en son karede de bir abinin kucağında yığılıp kalmış olarak görüyoruz onu.

Baros kaliteli bir isim ama birkaç maç boş geçerse, gece hayatıyla ve uçarı sayılabilecek hareketlleriyle gündeme gelecektir memlekette. İşte burası kesin..





Not: Fotoğrafların bir köşesine "Bizden kaçmaz" tarzı arielortega.blogspot.com yazsa mıydım acep?

13 comments:

Adsız dedi ki...

turkiye - cek maci sonrasida var olaylari ama bulamadim birturlu..

Adsız dedi ki...

bizim başkan da taraftarla kavga edip duro bakalım gidişat nolucak...

aksilaz dedi ki...

baros kadıköyde sizide öpecek merak etme.siz öncecoca-cola kazımı ve seks düşkünü carlosu dizginleyin.

Ortega dedi ki...

İşinize gelince yürü be oğlum Kazım (milli duygular filan), işinize gelmeyince coca cola Kazım..

İşinize gelince Fener babayı alır Carlos'u, işinize gelmeyince Seks düşkünü Carlos..

Senin gibileri görünce.. Kolpalıkta sınır tanımayanlar topluluğu..Sizi severek izliyoruz diyesim gelir hep :D

Adsız dedi ki...

ortega hiç yalandan yere kızma, üstte o yorumu yapan arkadaşa. ikinizin mantık da aynı; 'senden olmayana, senin tarafına geçmeyene bok atma mantığı.' Barosla ilgili ufaktan güzel bi giriş yapıyosun, iyi transfer falan gibilerinden, sonra ise asıl göstermek, söylemek istediğin şeye geliyosun. Yani olayın şu; 'baros iyi oyuncudur, fena değildir ama, öte yandan barosun böyle gaylani durumları da vardır, hatta bakın size resimlerini de buldum, ahanda Galatasaray'ın yeni transferi baros'un ibnemsi yüzü.' kusura bakma ortega ama bu resimleri buraya koyarak, fotoğrafların altında alay ettiğin o salak magazin programlarından bir farkı kalmıyor.Ben sana bunu neden yaptın demiyorum, neticede olay rakip taraftarlar için 'taşşaklık' bi durum,keza taşşağı geçilecektir de.amaaa sen çıkıp da, kökeninde senin yaptığın şeyin aynısını yapan bir arkadaşa, 'hadi lan ordan,kolpalar sizi' deyince, olmuyor, pek samimi gelmiyor, inandırıcılığı kalmıyor olayın, sorun burda.iyi akşamlar.

muhder dedi ki...

öyle deme yahu en bağnaz Fenerli adam bile Kewell'ın 10 alex edeceği yönünde beyan bildirmişken, Baros 28 alex eder. bu arada en son bizi öpen kim oldu da baros sizi DE öpecek iddiasında bulundun onu da anlamadım. ama aynı tabirle cevap vermek istiyorum: öpmeniz lazım tabi bu işe bi yerden başlamak gerekiyor, siz öpün gerisi bize ait.

Unknown dedi ki...

bence asıl ırkçılık bu hareketi ırkçı diye tanımlamaktır. lakin "ırkçı hareket" diyip adamın siyahi olduğunun altını çizmek bence asıl ırkçılıktır. sonuçta karşıdaki beyaz olsa da yapacaktı baros o hareketi.

bi de dişleri bembeyaz laan. neyle fırçalıo acaba dişlerini

farawaysoclose dedi ki...

Baros'u güzel fotoları ile anmayı tercih ederim :))
ırkçılık konusunda GS basketbolda da başına böyle bir bela aldı, bakalım nolcak...

Ortega dedi ki...

Yaptığım işin samimi bulunmaması için bir şey diyemem, neticede sizin yorumunuzdur. İlk günden beri tarzımı değiştirmeden, kendimce bir şeyler karalıyorum.

Burada satır aralarında diğer bloglarda olduğu gibi rakibine giydirme bulamazsınız. Bir eleştiri varsa, direk yazılır. Onu belirteyim..

Gelelim Baros'un fotoları meselesine.Burada benim esas gündeme getirmek istediğim şey; basının bu tarz haberlere yaklaşımıdır..Ona bir gönderme var yani. Bu transferi çekememe, karalar bağlama gibi bir durum yok. Dediğiniz gibi bok atacak olsam, Baros aklını başına alsın..burada adamın g.tünden kan alırlar yazardım..

Sadece en ufak bir başarısızlıkta gündeme bunların geleceğini söyledim.. Yazının sonundaki not bile bir göndermedir basınımıza..daha açıklayıcı mı yazmam gerekiyordu acep?

Şöyle diyeyim, Güiza gelmeden önce alemcidir tarzı bir yorum işittiniz mi?sanmıyorum.. ama bugün Güiza ilk lig maçında gol atamayınca, haftaiçi gece kulüplerinde çekilen fotoları gündeme geldi..Bilmem anlatabildim mi derdimi?

Samimi bulunmamak da garip bir duyguymuş..bu durumu tersine çevirebilmek için ne yapmalıyım acaba? Yazılarımın altına, sağına, soluna bir adet samimiyet ölçer mi yerleştirsem..napsam :)

Saygılar

Adsız dedi ki...

forum siyasi malzeme eksi sozluk yapmayin lan surayi adam yazmis ben galatasarayliyim hemen hergun okuyorum blogunu kufurmu etmis taraftarimi kiskirtmis sanki. kendi takimi hakkinda da surekli ovucu yorum yapmiyorki surekli eksiklerini soyluyor birakin okudugumuz 3-4 blog var ondada dusman taraftar psikolojisine girip sacma sapan yorumlar yazmayin, mantikli yorumlar okumak, bilgilenmek icin aciyoruz o yorum kismini, kulaanizi cekerim haa.

Adsız dedi ki...

gençler eğlenmiş ne var bunda hocam : )

Adsız dedi ki...

gay lan bu.

aşkın dedi ki...

Bak ''kutup''
''Türkiye'de Barça fanları Katalonya'yı daha fazla savunuyor'' dedin birşey demedik, yalnız sıktı artık şu bilmiş yorumlar.Kimse Katalonya'yı gereğinden fazla savunmaz, Türkiye'den oraya ETA benzeri örgüt kurmaya gidenleri mi gördün?
İkincisi Baros'un yaptığı ırkçılıktır, belki sen bilmezsin ama bazı çarpık beyinlilerin ''Afrikalılarda hep bir ter kokusu vardır'' şeklinde bir beyanatları mevcut.
Tamam okumuşsun, yurtdışındasın ama bilmiş Jöntürk havalarına girmeye gerek yok.
Bilmem anlatabildim mi?