Pazar, Ağustos 31, 2008

Jan Vennegoor of Hesselink

Bu adamın adını yazmak ne kadar zor yahu. Allah'tan kopyala-yapıştır bu durumlarda iyi gidiyor. Oyuncunun Galatasaray'ı reddettiğine dair bir haber var. Rivayet gibi şimdilik. Haberler İskoç medyasından tabii ki. Ne kadar güvenilir bilinmez. Yalansa da, zaten Galatasaray yönetimi konuyla ilgili yalanlamasını resmi sitelerinden duyurur herhalde.

İddiaya göre, Baros'u almadan önce Galatarasaray Hesselink'e gitmiş. Şu an aldığı ücretin iki katı önerilmiş kendisine. Ne var ki oyuncu İskoçya'da yaşamaktan ve bu ülkede futbol oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, teklifi kibarca reddetmiş.

Baros mu, Hesselink mi? Haber doğruysa, Galatasaray yönetimi belki de şans eseri doğru olanı yapmış transferde..Bence diyeyim tabii ki.

4 comments:

Blogspor dedi ki...

Medyaya Yeliz-Yalan şarkısını armağan ediyorum...Bu arada 6s'ın parasının kaynağı Ülker demeyin bana...

Flying Dutchman dedi ki...

yüksek ücreti reddetmesinin sebebi şudur efendim, bunun ataları bir hayli zengin, nitekim ismi Vennegoor ve Hesselink isminde iki köklü ailenin birleşmesinden geliyor. aileler çok varlıklı olduğundan iki soyadını da kullanıyorlar. Soyadı Vennegoor ya da Hesselink demek...soyada bak...O yüzden pek parada gözü yok arkadaşın..

muhder dedi ki...

babaya oldfirm'de basmışlar kırmızıyı.

Blogspor dedi ki...

Babanın takımı 4 yemiş yahu :D