Cuma, Ağustos 08, 2008

Dönüş Sinyalleri

Alen Markaryan; "Tabi ki şimdi bu kadar baskıya karşı koymak zor. EğerBeşiktaş’a yararımız dokunacaksa dönme konusu düşüncelerimiz arasında.Biz de Beşiktaş’a bir şeyler yapmak istiyoruz. Herkes dedikodudan uzakduracaksa, hiç kimseyi göz ardı etmeden hep beraber tekrar tribünlere dönme konusunda bir şeyler yapmanın planlarını yapıyoruz"

"Ama döneceğiz tabi. Bunun aşamaları içindeyiz"

Ayhan Güner; "İnşallah daha güzel ve konuşulur bir tribün yaratmak için dönebiliriz. Öyle bir yola girmiş durumdayız"

4 comments:

Adsız dedi ki...

Alen'in yazısından bi bok anlamadım arkadaş. Eğitim şart!

Şehzade Ali dedi ki...

Bütün bunlar reklam amaçlıydı zaten.
Takımda başarı gelmeyince tribünler sazı eline alıyor.
Yer mi Anadolu çocuğu?

ferdinand dedi ki...

Beşiktaş'ın önüne geçti gibi, yada istifa sesleri niye az çıkıyo denilerek ki muhalefeti olmayan, kongre üyelerinin, derneklerin tek bir tanesinin gıkı bile çıkmazken Çarşı'dan medet ummak Ordu göreve hezeyanlarına benziyor. Çarşının da mutlaka yanlışları var, medyatik olma durumu da hoş değil eski underground hali herkesin özlemi tabi. Bu karar ortalığı çakallara bırakmamak adına da alınmış gibi bakalım hayırlısı.
Reklam diyenlere de artık allahtan şifa diliyoruz bozuk plaktan beterler. yemeyenler gargara yapar icabında, değil mi?

st dedi ki...

Ferdinand diyecek bir şey bırakmamış aslında. çArşı galada açıklama yaptıktan sonra birçok taraftar (Beşiktaş'lı olmayan) bu duruma üzüldüklerini belirtip, umarım geri dönerler dedi. Şimdi ise reklam, tükürdüğünü yaladı gibilerinden basit söylemlere sığınıyorlar. Beşiktaş'n mevcut durumunda eleştirilmesi gereken şeyleri gözden kaçırıp ya da saman altı edip çArşı'ya yüklenmek de ayrı bir hadise. çArşı'ya en büyük eleştiriyi yine Beşiktaş taraftarının kendisi veriyor merak etmeyin dostlar!! Tribünü hemen sahiplenen, Gündoğdu söylenmeyecek diyen, çArşı'nın A'sı kalkacak diyen şahıslara mı kalacaktı tribün?? Beşiktaş tribünlerinde reislere yer yok.