Perşembe, Temmuz 10, 2008

Gördüğüm En Kötü Fotoşop Çalışması

''Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmadı, ancak Real Betis'in bana verdiği teklif daha iyiydi.."

Betis kulübünü tebrik ediyorum diyeyim önce. Hayatım boyunca bu kadar dandik fotoşop çalışması görmemiştim. Fotospor ve benzeri gazeteler dahil. Bu gazetelerde çalışan arkadaşlardan özür diliyorum. Sizden de kötüleri varmış zira...

Giden gitmiştir, üzerine konuşmak da ne fayda vardır..Emin değilim. Müzmin sakat Emre, seyircinin tahammülü olmadığı isimler Selçuk ve Deniz, bunlara ek olarak da soru işareti Maldonado var Fenerbahçe'nin elinde. Kanımca hiçbiri Aurelio'nun yerini tutamaz.. Aurelio'nun Fenerbahçe'deki performansından bahsediyorum elbette. Manisaspor'dan Trabzonspor'a giden Selçuk İnan çok iyi bir alternatif olabilirdi belki ama elden kaçtı. Yurt içinden alınacak topçu sayısı belli. Onlar da o mevkiyi Aurelio kadar iyi kapatamazlar. Gitmek isteyen adamı zorla tutamazsın, bu yüzden Fenerbahçe yönetimini eleştirmek abes olur..Bundan sonra Aurelio'nun yerine sağlam bir isim bulabilirlerse, amenna.. Yok eğer bulamazlarsa, o zaman ne Avrupa Şampiyonu hoca Aragones kurtarır Fenerbahçe'yi ne de La Liga gol kralı Güiza.Bu gerçeği de görmek lazım.

Böylesine büyük takımlarda tek bir isimin gitmesiyle, sistemin çökme sinyalleri vermesi tuhaf geliyor bana. Her zaman bir B planınız bulunmalı. Alacağınız ya da satacağınız isimleri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz.. Arsene Wenger'in Sami Nasri-Arda Turan ya da Adebayor-Güiza ihtimallerini (ya da düşüncesini) bu minvalde örnek olarak gösterirsek daha açıklayıcı bir yorum olur herhalde..

2 comments:

Blogspor dedi ki...

Bu photoshop'un üzerine Fotospor halt etmiş be!

ultras/Movement dedi ki...

Resmi sitede photoshopa ne gerek var ben de onu anlamam...