Salı, Haziran 17, 2008

Şimdi Van Basten'e Yüklenme Zamanıdır

Bu akşam oynanacak olan Hollanda-Romanya maçı öncesi, İtalyanlar iyice yüklendiler Van Basten'e. Gruptan çıkmayı garantileyen Hollanda'nın maça asılmama, hatta yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkma ihtimali onları feci bir şekilde germekte. Gerçi öncelikle Fransa'yı yenerek kendi işlerini halletmeleri gerekiyor.

Maç öncesi yaptığı basın toplantısında Romanya maçını ciddiye aldıklarını ve çıkabilecekleri en iy kadroyla sahada olacaklarını söyledi Hollanda antrenörü Van Basten.

Öte yandan, Cesare Maldini aba altından sopa gösterir gibi konuşmuş. İtalyan medyasına yansıdığı kadarını, İngilizce tercümeden bloga taşıyacak olursak, tam olarak şunları söylemiş:

"Van Basten ve Hollandalıların bu maçı ciddiye alacağından eminim. Bütün dünyayı dolaştım ve Hollandalıların ne düşündüklerini iyi biliyorum."

"Romanya'ya karşı ciddi oynayacaklar. Ve bir şey daha söylemek isterim ki; Van Basten'in 2 yıllık daha kontratı var, fakat daha sonra İtalya'ya gelmek isteyecektir. "

" Bu Milan mı olacak? Göreceğiz. Lakin emin olun, İtalya'ya temiz bir sicille gelmek isteyecektir ve bunu Romanya'ya kasıtlı bir şekilde yenilerek kaybetmez."

0 comments: