Cuma, Haziran 27, 2008

Sinema Dünyasından Haberler

Bond filmlerine alternatif gösterilen Bourne serisinin dördüncüsü, gelecek yaz başlayacak çekimlerin ardından 2010 yılında gösterime girecek. Filmin olay örgüsü Güney Amerika'da geçecek. Dördüncü kitabın yazarı farklı olduğundan, film ekibi senaryoyu kitaba göre değil, üçlemenin orijinal konseptine göre yazacaklarını belirtti.

***

Sin City'den sonra bir diğer Frank Miller uyarlaması 300'ün de devamı geliyor. Filmin yönetmeni Zack Snyder, Miller'in senaryo üstünde çalıştığını, devam filminin öykünün öncesini de anlatabileceğini belirtti.

***

Guillermo Del Toro, Hellboy'un üçüncü bölümünü 2012'deki The Hobbit gösteriminden sonra kotaracağını, Hobbit'te Doug Jones'un da yer alacağını söyledi.

***

Brandon Routh, Holywood.com'a yaptığı açıklamada Superman: Man of Steel'in senaryosunun hâlen yazılmakta olduğunu, 2009 başlarında çekimlere başlayacaklarını belirtti. Marvel'in Avengers projesine istinaden DC'nin JLA (Justice League of America) ekibinin bir beyaz perde uyarlamasında gözüküp gözükmeyeceği sorusunaysa, projenin şimdilik ölü olduğu inancını taşıdığı cevabını verdi.

0 comments: