Pazartesi, Haziran 16, 2008

Cevap Ver Volkan!

Cevap ver Volkan! Kabadayı mısın sen? Hiç mi ders almadın Sevilla maçından? O gün kurtardığın penaltılar sayesinde seni affettik diye mi rahatsın artık? Nedir bu laubalilik? Nedir böyle dayılanmanın sebebi? Oyundan atıldıktan sonra, senin yerine kaleye geçen Tuncay'ın günahı ne? Kaleye geçmek zorunda mı? Peki ya gol yeseydi? Maç penaltılara kalsaydı, ve elenseydik..o zaman ne yapacaktın ha Volkan? Yeteneğine bir lafımız yok, lakin salt yetenekle olmuyor bu işler. İnsanın aklı başında olacak aynı zamanda. Kartal'ın sokak aralarında top oynamıyorsun artık. Milli Takımın kalecisisin ve de Euro 2008'de oynuyorsun..

Tez zamanda aklına başına devşirmeni temenni etmekten başka yapacak yok..

11 comments:

Mucoid dedi ki...

gerçekten çok sorumsuca ve kabul edilemez bir davranıştı..

Adsız dedi ki...

Koller'in tahriği göz ardı edilmemeli diyeceğim ama ne derece doğru bir sav olur bilemem.

Beercholic dedi ki...

hiç mi ders almadın sevilla maçından demek yerine hiç mi ders almadın galatasaray maçından dersek daha doğru olur? Hani şu Lincoln olayı..

EDDIE dedi ki...

yemişim tahriğini yahu, böyle önemli bir maçta bu yapılır mı? sonra yok pişmanım, yok o yok bu.
Aynısını Galatasaray maçındada yaptı. Lincoln tahrik etmişmiş, o maçtan sonra ne bok yediğini göremedi mi , şampiyonluk gitti şampiyonluk. Ya şimdide gitseydi? Kime nasıl hesap verecekti acaba?

EDDIE dedi ki...

yemişim tahriğini yahu, böyle önemli bir maçta bu yapılır mı? sonra yok pişmanım, yok o yok bu.
Aynısını Galatasaray maçındada yaptı. Lincoln tahrik etmişmiş, o maçtan sonra ne bok yediğini göremedi mi , şampiyonluk gitti şampiyonluk. Ya şimdide gitseydi? Kime nasıl hesap verecekti acaba?

Adsız dedi ki...

Şimdi yüklenme sırası volkanda mı kardeş sana soruyorum sen hangi takımlsın o kadar gerilimli bir maçda o sonuçları vermesi çok doğal tabi televizyon başında oturup izleyince herşey görüldüğü gibi zannediyorsunuz belki orada bir küfür yedi ya da bir hareket yedi erkek sonuçta gurur meselesi yaptı itti bunlar doğal şeyler golleri kurtarınca canım volkanım kart yediği zaman Allah belanı versin volkan bu mudur ya yazık diyorum yazık...

Ortega dedi ki...

@shezu

Benim hangi takımı tuttuğumun önemi var mı bu mevzuda? Haa..çok önemliyse, söyliyeyim..Fenerbahçeliyim. Blogu takip edenlerin benim hangi takımı tuttuğumu tahmin edememesi, bana çok garip geliyor öte yandan.

Gelelim Volkan'a yüklenme hadisesine. Futbol oynayan kişiler bilir ki, sahada sakin kalmak zordur, hele ki böylesine gerilimli maçlarda. Kariyerinin son maçında Zidane'ın yaptığını hepimiz biliyoruz. Rakip oyuncunun orada Volkan'a ne söylediğini bilmem, onun yerinde olsam aynı şeyi yapmazdım da demiyorum. Benim burada olay bakış açım basit. Volkan'ın orada yaptığını ancak amatör topçular yapar. O pozisyondan sonra, kalemizde gol görsek ve de maç penaltılara gitse ne olacaktı peki? Volkan bu tarz sorumsuzca hareketleri ilk kez yapmıyor, ve hatalarından ders almıyor göründüğüne göre yapmaya da devam edecek.

Bu yüzden tepkiliyim Volkan'a.. Ben Fenerbahçeliyim diye, Volkan'ı eleştiremeyecek miyim yani? Milli Takım kalecisinin böylesine gergin bir maçta, erkekliğine halel geldi mantığıyla (ki tam olarak bilmiyoruz orada ne olduğunu) hareket etmesi, önce sahadaki ve kulübüdeki arkadaşlarını, daha sonra da tv başındaki milyonları etkiler. Bırakın da, iki kelam edelim bu hususta, di mi ama?

İlker Yılmaz dedi ki...

malesef volkan lincoln'e yaptıklarından sonra ders almamış. galatasaray maçında herşeyi kaybetmiştik. kupadan elenmiştik bu hareketleri yaptığı sırada. bugün volkan çok başarılı olduğu euro 2008'i kaybetti. çeyrek final oynayacak olan türkiye'nin kalesini korumayı kaybetti. belkide yarı final oynayacak türkiye'nin de kalesini kaybetti. şükürler olsun ki türkiye zarar görmedi şu an.

Adsız dedi ki...

bir yandan iyi oldu. kaleye rüştü geçecek. zira volkan kaleci değil.

Yağız Gönüler dedi ki...

çok sorumsuzca, çok amatörce ve çok saldırganca davrandı. bu yıl volkan, emre ve geçen yıldan kalan edu - lugano ikilisi fenerbahçeye haddinden fazla zarar verebilir.

Adsız dedi ki...

aslında volkan'ın yaptığı anlaşılabilir. Liglerimizde futbol hakemlerine yeterli saygı gösterilmiyor; her maç sonrası bir hakem tartışılıyor. Bu kadar taştışılan bir şeyin saygı görmesi zaten imkansız.. (biri de çıkıp, hakemler kendini tartışılır kılıyor diyebilir, doğrudur. Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar gibi bir şey oldu)

Hal böyle olunca volkan'da karşısında bir Türk hakemi varmış gibi rahat hareket edebiliyor. Bu hareketi TÜrkiye'de yapsa kırmızı kart görmezdi belki..