Perşembe, Mayıs 08, 2008

Real Madrid 4 Barcelona 1

Dün geceki maçla ilgili birçok fotoğrafa rastladım. En çok hoşuma gideni bu oldu. Barçalıların ezeli rakiplerini alkışlaması üzerine çok konuşulur. Biz şimdilik susalım. Daha sonra belki uzun bir yazıyla bu durumu yorumlarız..

Dün gece Real gerçekten mükemmel bir futbol ortaya koydu. Bunların oynadığı futbolsa, Türkiye'de bizim izlediğimiz ne o zaman diye soru sormamıza vesile oldular.

6 comments:

Adsız dedi ki...

bu alkışlama olayından sonra euro 2008 de oluşabilecek ispanya şampiyonluğu kimseyi şaşırtmaz artık...birliktelik olma yolunda önemli bir adım atıldı , ramosla puyol birbirine öyle bir baktılarki maçtan sonra eğlenmeye nereye gitsek acaba der gibiydirler , ispanyanın artık büyük turnuva beceriksizliğini yenmesini bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

ayrıca maçın sonlarına doğru messinin cezasahası yayı üzerinde heinze ye yaptığı şey neydi öyle , çalım atmak demeye dilim varmıyor , bakkala göndermek deyimini tek başına kitap haline getirip yazdı resmen...fenerbahçemiz barca ile eşleşemedi ki şu adamı kadıköyde izleyelim , seneye artık...

Ömer dedi ki...

hep yazdigim gibi saga sola; Tek gercek Real Madrid Ispanya'da, Barca faso'dur fiso'dur.

Taylanov dedi ki...

Metalci zaten baksana :) O yüzde Raulcuyum, Madridliyim.

biggins dedi ki...

Resim harbiden 10 numara..

muhder dedi ki...

ikisi de pek sevilesi takım değildir aslında yine de tercih yapacaksam barca derim sanırım. sebebi de şu sıralar sırf messi olabilir mesela. her zaman nasılsa bir sebep çıkarıyor barca.