Salı, Mayıs 20, 2008

Madrid'e Gel De Ortam Gör

Dünya üzerinde şu an için elden çıkarılması ahmaklık olacak ilk topçu C.Ronaldo'dur.Hem de bu kadar formdayken.. Yıldızları bünyesinde toplamaya alışkın bir Real Madrid ve karşısında İnatçı bir teknik adam: Alex Ferguson..

Ateş olmayan yerden duman yükselmez misali C.Ronaldo-Madrid ilişkisine dair haberler artmaya başladı. Sir Bobby Charlton'ı bile sinirlendirdiler en son. Madridli yetkililerin yaptığının etik olmadığından dem vuruyor o da..

Tüm bunlar olurken Robinho da çıkıp İspanyol medyasına "Ronaldo şu an dünyanın en iyi oyuncusu. Real Madrid her zaman yıldızların mekanı olmuştur" diyerek, ortamı Real Madrid'e kendisini çağırınca, ortalık iyice karıştı.

Bi yandan Milli takım savunmamızın 7 Haziran'da ona karşı ne yapacağını merak ederken, öte yandan şampiyona sonrası United'dan ayrılır mı sorusu kafamı kurcalamakta. Aslına bakarsanız, ikincisi düşük bir olasılık. İlki ise sanırım 7 Haziran'a kadar bizi kara kara düşündürecek.

3 comments:

Flying Dutchman dedi ki...

Ben Ronaldo'yu sevemedim bir türlü, Cantona gibi adam varken gidip hala "takım tarihinin en iyi yabancısı" gibi sözler sarfedilmesine de fena içerliyorum, Ferguson da her fırsatta adamı övüp duruyor.

Bu arada şunu da söylemek lazım Roy Keane, Cantona, Ronaldo,Rooney ve benzeri bir sürü arıza adamı o kadar sene oynatabilmiş bir adam Ferguson, cidden kutlamak lazım, "man management" diye bir şey var ya CM serisinde, al işte 20 üzerinden 20. Biz daha bir Hasan Şaş'ı yola sokamadık 10 yıldır.

Mucoid dedi ki...

Robinho'da güzel söylemiş hani..ama isteğim ronaldo'nun manu'da kalması..

valla ortega benimde aklıma getirdin 7 Haziran'ı..moralimi bozdun..:D

"transfer işleri yüzünden kafası karışık olur bize karşı oynayamaz" gibisinden saçma bir bahaneyle avutuorm kendimi..gerçektende saçma..:D

Santiago dedi ki...

"transfer işleri yüzünden kafası karışık olur bize karşı oynayamaz" gibisinden saçma bir bahaneyle avutuorm kendimi..gerçektende saçma..:D
demişsin gerçekten katılıcam sana :D
Adam transfer işleri yuzunden daha iyi oynayıp piyasasını artırmak isteyecek Büyük Başkan...
Allah gazabından korusun Gönül oynayabilse keşke de kompanse edebilsek...