Cuma, Nisan 25, 2008

Sami Yen (Nostalji)

Sami Yen'den eski bir görüntü. Şöyle bir sordum soruşturdum, net bir tarih veremedi kimse. Belki de Gs tribünlerinden yaşı geçgin abilerden ziyade, bizim gibi gençleri tanıdığımız için böyle oldu. Bilgisi olan bizi de aydınlatsın derim. Nostaljik mevzularda kuru kuru fotoğraf atmayı pek sevmiyorum zira.

7 comments:

King Santillana dedi ki...

1996-2000 arasından bir dönem yanılmıyorsam. Çünkü muhtemelen üstteki pankartta "Fatih'in Aslanlarıyla" yazıyor. Ayrıca kapalının üst duvarında da Galatasaray yazıyor ki, bu çok eski bir hadise değil. Velhasıl, 1996'dan daha eski değildir diye düşünmekteyim..

Ortega dedi ki...

Doğrudur abi..

Öte yandan, Gs tribünlerinden bir arkadaşın çıkıp;"yahu şu kafadaki bilmem kim abi değil mi? resim de şu yıla ait" şeklinde yorumlarla bizi aydınlatmasını bekliyorum :)

firat selcuk dedi ki...

1996-2000 döneminde bu kadar renkli görüntüler yoktu..

80'lerden olduğunu düşünüyorum bunun.. kaynak sorana da unutulmaz maçlar'daki eskişehirspor maçını gösterebilirim.. resmi sitenin taraftar locası'nda videolar bölümünde izlenebilir eskişehir maçının olduğu bölüm..

Donnie Brasco dedi ki...

yaşım gereği ve de Fenerli olmamdan dolayı bilemeyeceğim hangi yıla ait :)
bayraklarla mayraklarla güzel bir resim ama

Adsız dedi ki...

80'lerde Galatasaray kapalısının üstünde "Galatasaray" yazmıyordu....Yukarıdaki pankart'dan dolayı da resim çok eski değil bence..Gerçi 96 sonrası desek de en az 12 sene olmuş..yaşlanıyorum...kaçiyim ben...

King Santillana dedi ki...

Arkadaşlar, 80'lerde kapalının tavanında Galatasaray, numaralının tavanında da Ali Sami Yen yazmıyordu. 30 kere derbiye gittim o stada, ordan biliyorum naçizane. Bu görüntü 80 li yıllardan değil. Emin olunuz...

Othello dedi ki...

80'lerden olmasina imkan ve ihtimal yok. Oncelikle isiklandirma 90'larin ortasinda takildi. Arkadaki Galatasaray yazisi cok yeni. Ara sira silinip Kent ve Telsim yazildi ama genelde Galatasaray vardi son yillarda. Sampiyonluk macina benziyor. Yoksa catiya pankart asilmaz. 96 ya da 97 diyorum.