Cumartesi, Nisan 26, 2008

Her Söylediği Gündem Olan Adam Ve Diğerleri

Hakan Şükür'ün, Kutlu Doğum Haftası ve derbi ilişkilendirmeli yorumu üzerine birçok şey söylendi, yazıldı, çizildi. Fenerbahçeliyim ama nedense şu Hakan Şükür'ü antipatik bulmuyorum. Bize gol attığı anlar ve Senegal maçındaki performansı nedeniyle ettiğim küfürleri bir yana koyacak olursak, Türk futbol tarihinin önemli golcülerinden biri olduğu için saygı duyarım, hatta bizim tribün Torinolu Şaban muamelesi yapsa da, ben severim yani..ve bu yüzden çok eleştirilmişliğim vardır arkadaş çevresinde.

Neyse mevzuya geri dönelim. Hakan Şükür'ün açıklamasından ziyade, bunun üzerine yorum yapan iki isim ve söylediklerine takıldım ben. Biri Bülent Uygun, diğeri ise Fatih Altaylı.. Fazla uzatmadan aşağıya söylediklerini kopyala-yapıştır usulüyle aktaracağım..Ben sadece ne alaka diyorum, aksini düşünen varsa yorumlayabilir..

Bülent Uygun:"Hakan Şükür’ün açıklaması olay çıkmaması için temennidir. Ben yanındayım. Onun karşısındaki insanlar, kendi inançlarına farklı olduğu için bu tarzda eleştiriler yapmış olabilirler. Bunları söyleyenleri de zaten hiçbir zaman Cuma’ya giderken görmedim"

Fatih Altaylı: "Peygamberin doğum günü eskiden tek gün olarak, kandil şeklinde kutlanırdı..Şimdi bir haftaya yaydılar bunu..Bi de bunu bilinçli olarak 23 Nisan'a denk getirdiler..Benim için Hakan'ın sözlerinden ziyade, bu daha önemli"

3 comments:

Taylanov dedi ki...

Zamanında fıkra kitaplarından fıkra okumak için tv programlarını evine çağıran Şaban!

Mucoid dedi ki...

bu ülkede iyi adam sevilmez zaten..yazık ya..

Donnie Brasco dedi ki...

sevmem elbette
lakin efendiliğine ve bir zamanların efsanesi olmasına tek kelime etmem
kupa maçında Fener tribününe doğru hareket çekmesini bunca yıllık efendi Hakan imajına yakışmadı diye eleştirmiştim
evet efendi Hakandır o benim gözümde
ne demiş
güllerle gelin demiş
yanlış mı yani
satırlarla bıçaklarla mı gelin demeliydi
tamam dediğim gibi bağlı olduğu tarikatından dolayı sevemedim gitti ama efendi adamdır şimdi de öküz altında buzağı aramaya gerek yok
Türk futbolunun yaşayan bir efsanesi, Fenerlilerin "işte kendilerini hoş göstermeye çalışıyorlar dini istismarı yapıyor vs" demelerini bir nebze anlarım da Galatasaraylıların tepki vermesini anlamadım

neyse ya üzerinde konuşulacak bir konu değil aslında
güzel bir mesaj vermişti
bilmiyorum yani