Perşembe, Nisan 24, 2008

Diego Alfredo Lugano Moreno

-this guy has so much heart
-An excellent defender,what a pity he plays in Turkey!


Defansın göbeğinde yüreğine ortaya koyarak oynayacak bir topçuya ihtiyacımız vardı.Aradığımızı Uruguay'dan bulduk. Tam adı:Diego Alfredo Lugano Moreno.. Rakipler sertliğinden yakınıp sevmiyorlar onu. Bizse ara sıra olmadık kartlar görse de mücadelesinden ötürü hayranız ona. Her ne kadar turu geçemesek de, Drogba'yı kilitlemesiyle Avrupa futboluna iyice göz kırpmaya başladı. Taliplilerinin başında Juventus geliyor.Gönül ister ki takımda kalsın..

Amerika kıtasının topçularıyla ilgili bir forumda Diego Lugano başlığını gördüm.Bu kadar çok hayranı olduğunu bilmiyordum.. Genel kanı yurekten oynadığı yönünde, ki biz de bu yüzden seviyoruz başta dediğim gibi..Elemanın biri de Türkiye'de oynaması üzücü demiş. Gelip de bize sordun mu haa?Sorarım sana Fransız arkadaş. Biz sizin forumlara girip Karim Benzema'nın Fransa'da oynaması üzücü diyor muyuz? Kızdırmayın adamı..

Lugano bizimdir ve inşallah birkaç yıl daha bizimle birlikte olmaya devam eder..

5 comments:

Ömer dedi ki...

Baslarim lan bunu yazanin pity'sine,hiyara bak..

Ftenoz dedi ki...

Kolombiyalı bir arkadaşım var, o da benzer bir cümle kullanmıştı. Amaç bizim lige laf etmek değildi, isyanı Super Lig maçlarını dolayısıyla Lugano'yu televizyondan seyredememekti..

muhder dedi ki...

rakip olsam luganodan nefret ederdim heralde. ama şu an hırsına, ince faullerine hastayım kendisinin. bi de saha karışınca pozisyona koşmasına bitiyorum. gözler bi anda açılıyor göz bebekleri dışa doğru kayıyor. gitme lan lugano!

Adsız dedi ki...

hiç sevmiyorum bu adamı. rakip taraftarım evet :)

hakem olsam maç başlamadan bi sarı kart veririm. hele o pozisyonlara itiraz ederken gözlerini açmıyor mu suratının ortasına indiresim geliyor... son derece tahrik edici ve çirkef bir oyuncu bence. aşırı hırsından geliyor sanırım. özellikle geçen seneki olaylı gs-fb maçında. gol atınca yeni açığa gitmiyor muydu?! hey maşallah dedim. allah'tan kezman tuttu da sahaya doğru çekti herifi.

kezman demişken, ince faullerin asıl adamı kezmandır. kıvamında yapar, son derece profosyonel bir adam bence.

neyse uzun lafın kısası ancak takımına sempatik gelebilecek bir oyuncu tipi, o da fanatik taraftarına. yineleyim rakip taraftarım işte :)

selaminko dedi ki...

valla biz galatasaraylılar icin kendisi bebek yüzlü katildir. sizler Lugano'yu cok seviyorsunuz defansif acıdan ama ben sahsen onun oldugu her macta sahada Hakan Sukur'u gormek istiyorum cunku hucumdaki duran toplarınızda bu adamdan ciddi anlamda tırsıyorum.onu durduracak tek isimde galatasaray adına Hakan Sukur.