Cumartesi, Mart 01, 2008

Rabona Cross

Lincoln'ün kupa maçında yaptığı Rabona Cross hareketi maça dair en güzel anlardan biriydi. Gerçi onun dışında bir numarası da yoktu Brezilyalının. 3-4 sene önce Alex gitsin, Lincoln gelsin, diyen bendeniz, şu an ne kadar saçmalamışım diye gülüyorum o yorumuma.. Neyse Rabona Cross demişken, bu işi en güzel yapan, futbolu yeryüzünde en güzel oynayan adamı unutmak büyük ayıp olur.. İşte Maradona & Rabona Cross & Gol üçlüsü..

1 comments:

Adsız dedi ki...

Lincoln yorumuna katılmıyorum. Maçta galatasarayın hakim olduğu bölümlerde lincoln aktifti. Golü yedikten sonra ortadan lincoln'e oynamak yerine oyunu kanatlara yayma fikri akıllıca değildi. Az daha da 1-1 bitiyordu zaten.

Alexde ilk yıllarında genellikle anadolu takımlarına patlar büyük maçlarda sessiz kalırdı. Ama bu sene görüyoruzki şampiyonlar liginde takımı sırtlıyor.

Lincoln'ün kalitesi almanyada yılın futbolcusu seçilmesinden belli. Sene başında da anadolu takımlarına patladı ardından ciddi bir sakatlık ve ceza geldi. Takıma alışıp gerekli motivasyona ulaştıktan sonra alex'in yaptığı katkıyı galatasaraya yapacaktır.