Perşembe, Mart 06, 2008

Olayı Basitleştirmek

Ahmet Çakar "Fener turu geçerse, bikini giyerim" demiş. Bu videoya bakınca, böyle bir söz söylediğini görüyoruz ama adamın bunu espri olarak dile getirdiği belli. Dün akşam Abdi İpekçi'de Aris maçındayım, salondaki pankartlara bakıyorum, insanların ağzından eksik etmediği "Ahmet Çakar bikini giysin" laflarına.. Ne yalan söyleyeyim bu olayı uzatmanın, Fenerbahçe'nin zaferini basitleştirmek olduğunu düşünüyorum. Maç bitti. Biz ne yapıyoruz? Uğur Boral'ı konuşacağımıza, Ahmet Çakar'ın bikini giymesini konuşuyoruz. Garip milletiz vesselam..

Bu kadar konuştuk ettik, her şeye rağmen Ahmet Çakar'ın tam olarak ne söylediğini merak eden varsa buyursun, aşağıdaki videoyu izlesin..

3 comments:

NYG dedi ki...

noktasına virgülüne katılıyorum. adam espri işin zorluğu mahiyetinde söyledi hakkaten de öyleydi. basitleşmesin zafer..

Roy Keane dedi ki...

İşin acısı Ahmet Çakar bu vesileyle de reklamını yaptı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Karizmasını çizdirdi diyenler var ama Türk halkının unutkanlığı göz önünde bulundurulursa çizilen karizmanın hiçbir önemi yok=)

Taylanov dedi ki...

Basitleştirmek konusuna katılıyorum Ortega. Magazinsel yaşantımız bizi hep bu tarz polemiklerle karşı karşıya bırakacak.