Cumartesi, Şubat 16, 2008

Ronaldo ve Takvim


Eminim ki, Ronaldo'nun sakatlığıyla ilgili çok yazı okumuşsunuzdur son günlerde. Durun siz söylemeden ben tahmin edeyim, tüm bu yazılarda, yerde acılar içerisinde kıvranan bir adet Ronaldo fotoğrafı vardı ve başlık ise "Fenomenin Sonu" idi dimi? Bingo!


Ronaldo'nun sakatlığı ve tüm olan bitenle ilgili detayları futbol bloglarından takip etmek mümkün, bu yüzden ilave yazı yazmak lüzumsuz olur kanaatindeyim. Benim mevzum bu hususta başka. Bu sefer Takvim gazetesiyle ilgili. Her gün tiraj kaygısıyla, gazetenin sol üst köşesini Fenerbahçe'ye ayıran bu gazete, Ronaldo'nun sakatlığı haberine de çok güzel bir yaklaşım getirmiş yine.


"...İsmi sık sık Fenerbahçe ile anılan Ronaldo'nun ise Fenerbahçe'ye gelme ihtimali kalmadı. Milan'ın Livorno ile oynadığı maçta sakatlanan Ronaldo'nun 1 yıl sahalardan uzak kalacağı açıklandı... F.Bahçeliler'in heyecanla beklediği yıldız için tüm gözler yeniden Başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi..."

Ben bu gazetede çalışan ve bu haberleri yapan arkadaşlarla tanışmak istiyorum. Ronaldo falan değil, esas fenomen bu vatandaşlar..keşke bunların sonu gelse de, böyle saçma sapan haberler okumasak..

0 comments: