Salı, Şubat 26, 2008

Bravo (!)


Kupa maçı öncesi bir şeyler yazayım dedim, sonradan yazmak yerine sözü nostaljik bir fotoğrafa vereyim diye değiştirdim fikrimi. Galatasaray 5 as futbolcusundan yoksun çıktığı maçta Fenerbahçe'yi yenmiş. Sarı Kanaryalar gazetesi ise gösterdiği gayretten ötürü rakibini tebrik ediyor ve "Bravo Galatasaray" başlığını atıyor. Şimdi böyle bir şeyin olması çok güç elbette, ayrıca taraftarların da bu tarz bir beklenti içerisinde olduğunu sanmıyorum. Benim gibi gariplerin hoşuna gider bu tip şeyler. Sürekli eskiler ne kadar güzelmiş muhabbeti yapıyorum. Gören de 50li yaşları devirdik zannedecek. Henüz 23 yaşındayım ama nostaljik olana ilgi duyabilirim herhalde. Son olarak bu fotonun üzerine işte Fenerbahçe'nin değişen çehresi yorumu yapabilir kimileri ama şunu unutmamak gerek. Fenerbahçe değişirken, Galatasaray sütten çıkma ak kaşık olarak mı kalmıştır?

3 comments:

NYG dedi ki...

hemen söyleyim kalmamıştır :] hatta iddaa ediyorum büyük taraftarı isterse fener yine bu fotodaki ruh haline bürünebilir ama g.saray bence asla. yapı farkı meselesi bence. sorun da değil. o zaman güzelmiş. bence şimdi daha güzel. çünkü ben şimdi yaşıyorum ve iliklerime kadar hissediyorum heyecanı

Ömer dedi ki...

Yazının son cümlesi,kimse böyle birşey dememişken biraz gereksiz kaçmış bence. Bu değişen futbol camiasında ve centilmenlik olaylarında bir tarafı suçlayıp kendini ak kaşık zaten zannetmez aklı başında biri.

Bu resmi görünce bloguma koymayı düşünmüştüm 1 ay kadar önce. Sonra GS-FB konusu benim blogumla çok alakasız olur diyip vazgeçmiştim. Güzel yazı olmuş, yazmayı düşündüğüm açıdan yaklaşmışsın olaya.

Ortega dedi ki...

Kimse boyle bir sey dememisken yazmak istedim, zira bu fotografi goren 10 kisiden 9u bu tepkiyi veriyor nedense.

Ayrica bu bir tarafi suclayip, kendini tertemiz sanmak degil, aksine surekli tum bu pisligin tek musebbibiymisiz gibi gosterilmenin vermis oldugu bikkinliktan kaynaklanan bir tepkidir.