Cumartesi, Ocak 19, 2008

Hastasıyım böyle haberlerin


Evet, aynen.. hastasıyım bu tip haberlerin. "... dediği öğrenildi, şöyle söylediği duyuldu" falan filan. Yine o tarz bir haber ama bu kez diyalog haline dökülmüş. İşte Sinan Engin ve Higuain'in babası arasında geçtiği iddia edilen diyalog:
***
S.E: "Oğlunuz yetenekli bir futbolcu. Kendisini zaten bu yüzden transfer ettik. Ancak burada geçirdiği süre boyunca takıma bir türlü uyum sağlayamadı. Bu nedenle kendisini kiralamak ya da satmak istiyoruz. Kendisine kulüp bulun"
H.B: "O, Türkiye’yi çok seviyor. Buraya alıştı ve ayrılmak istemiyor. Neden oynatılmadığını da merak ediyoruz.Saygı duyarız.Biz de Türkiye’yi çok sevdik. Onu göndermekte acele etmeyin ve kendisine biraz daha şans daha verin. Eğer o zaman başarılı olamazsa gönderebilirsiniz. Şartlar ne olursa olsun kararınıza saygı duyarız. Zorla güzellik olmaz"
S.E: "Biz oğlunuzla çalışmak istemiyoruz. Eğer kendisine kulüp bulursa, biz de yönetim olarak bonservisinde gerekli kolaylığı gösteririz. Desteğimizi sonuna kadar sürdürürüz."

2 comments:

kartalsafa dedi ki...

diyalogdan ziyade, bu adama doğru düzgün şans verildimiki kendini göstersin. ayıp ya. lafa bak oglunuzla calısmak istemiyoruz. e o zaman niye aldın kardesim hacı baba tekkesimi burası

voodoo girl dedi ki...

ozaman ben de higuain'in babasına diyorum ki; vallahi neden oynatılmadığını biz de merak ediyoruz bey amca. gereksiz oyuncuyu tutup gerekliyi göndermek konusunda üzerimize yok ne yazık ki.