Çarşamba, Ocak 09, 2008

Gökhan İnler


La Gazzetta dello Sport'a göre, bu sezon Seria A'ya transfer olan 46 yeni yabancı oyuncu arasında en iyisi Gökhan İnler. F.C Zürich'ten Udinese'ye geçişinde ödenen para ise oldukça cüzi: 25obin euro. Şu an için değerinin 5milyon euro'ya ulaştığı iddia ediliyor. Bu haberin bizi en çok ilgilendiren kısmı ise bununla kalmıyor tabii. 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe'yle 4 yıllık sözleşme imzalamak için hazırlanıyordu Gökhan. Ne var ki, Daum onu yetersiz buldu ve geri gönderdi. Hayat işte. Nerden nereye..

5 comments:

Adsız dedi ki...

ya bu adam her gündeme geldiğinde herkes sadece fenerbahçe ve c.daum eleştiriliyor anlamıyorum halbuki bu adam türkiye 1 sene geçirmiş arkadaşlar 1 sene!
christoph daumun göndermesinden sonra bu futbolcu galatasarayla anlaşmış 4 ay durmuş fakat yine beğenilmeyerek sözleşmesi fesih edilmiştir. daha sonrada 1 ay beşiktaş ile antrenmana çıkmış orda da beğenilmeyerek isviçreye dönmüştür.

cogito dedi ki...

o haberde en iyiler için "inler ve juan" diyordu yamulmuyorsam.

inler istikrarlı gidiyor udinese'den ama 5 milyon'luk bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.

Ortega dedi ki...

Evet, o haberde Juan da vardi ama Gokhan daha cok dakika aldigi icin (basketbol tabiri gerci bu), bir adim onune gecmis.

Ömer dedi ki...

Bu adamin Turkcesi de berbatti, Zurih cikinca bize telefon baglantisi yaptilar,bununla konustular sene basinda. iki kelimeyi bir araya getiremiyordu.

niye yazdim bunu bilmiyorum ama.

Adsız dedi ki...

ya abi artık yeter ya bu futbolcuları kaçırmayalım artık.mesut öziller malik fathiler serdar taşçılar bunlar hep gelecegin yıldızları.al işte gökhan inler euro2008 de bize karşı oynuyacak.yazık ya