Pazartesi, Aralık 31, 2007

Tamam usta, anladık


İlk yarıyı lider bitiren Sivasspor'u tebrik etmemek olmaz, takımın başındaki Bülent Uygun'un katkısını göz ardı etmek de..


Yalnız bir sorun var. Çok sevgili medyamızın oyuncağı olmuş durumda Asker Bülent. Her gün bir gazetede yahut internet sitesinde röportajı çıkıyor ve sürekli aynı manşet "Şampiyon olmamız çok zor". Ünlü biri değilim, röportaj nasıl yapılır/verilir, röportajdaki sözlerin ne kadarı yazıda kullanılır bilmem, lakin hepsinin gerçketen söylenmiş olduğunu varsayaraktan yazıyorum. Yeter Bülent Uygun! Evet, anladık.Şampiyon olmanız çok zor, sizi şampiyon yapmazlar hatta. Bunu ısrarla başımıza vura vura anlatmak istediğin nedir? Lig sonunda en tepede olamazsan, kimse eleştirmez seni. Tribünlere ve medyaya oynamayı bırak ve işini bak(Hıncal Uluç gibi kameraya dönerekten, gaza gelerekten konuş). Gerçi böyle şeyler yazınca, insanlar eleştiriyor. Anadolu takımlarının basında boy göstermeye hakkı yok mu, diye, soruyorlar. Eyvallah, haklısınız. Medya, Anadolu takımlarına da yer vermeli ama bu kısıtlı imkanı Anadolu takımı idarecileri ve teknik kadrosu böylesine heba etmemeli.


Bülent Uygun güzel şeyler yapıyor. Ona destek veren ciddi bir kitle var. Dilerim başarıların devamı gelir ve umarım, daha nitelikli konuşmayı öğrenir.

2 comments:

Ömer dedi ki...

Baydi artik vallahi..

Detharmonic dedi ki...

Şuna benzetiyorum bu durumu.

Takımın penaltı kazanır. Delgado topun başındadır :) izlerken dersin ki kesin kaçırdı,atamaz ama içten içe gol olmasını istersin veya tam tersi durum mevzu bahistir.