Pazar, Aralık 09, 2007

FENERBAHÇE 2-0 Galatasaray

Kendimi, Hürriyet'in internet sitesi gibi hissetmeye başladım şu sıralar. Maçla ilgili yazı yazmaktansa, fotoğraflar eklemek daha basit geliyor haliyle. Gerçi bu son maçta futbol namına yazılacak fazla bir şey yoktu.. Klasik erken gelen golümüz ve ondan sonra maçı rahat bir şekilde izleyişimiz (maç öncesi de rahatız tabii her türlü). Dilimizin/parmaklarımızın döndüğünce bir şeyler karalayalım yine de..
Maçın ilk pozisyonunda Alex-Semih klasının ürünü olarak ortaya çıkan şık gol üzerine belki bir çok şey söylenebilir. Semih'in pozisyonu başlatması, ancak Alex'in verebileceği türden bir pas ve yine Semih klasıyla izleyebileceğimiz türden bir vuruş tekniği. Genç Semih sabretmesinin karşılığını alıyor sanki. Golden sonra ilk yarı bitene kadar etkin gözüken, daha doğrusu topa daha çok sahip olan taraf Galatasaray ama üretkenlik adına bir şey yok tabii. Ne ciddi bir gol pozisyonu..ne de tehlikeli sayılabilecek türden bir şut. Kalli'nin korkak kadro tertibine de değinmek gerek. Nonda'yı tek forvet görünce ve de Ümit Karan'ın kenarda olduğunu öğrenince, daha da rahatladım. Yaşlı kurt falan diyoruz ama bu kadar zayıf bir takımla çıkmak, hangi akla hizmettir..orası tartışılmalı. Deivid'in attığı 2.golümüzle daha da bir rahatladık tabii. Daha sonrası tribün şova ve makaraya dönüştü. O sırada telefonuma gelen kısa mesajlar, her derbide gelen klasik mesajlardandı. Galatsaraylılar erken gelen gole söverken, bizimkiler klasik bir Galatasaray derbisi izlediğimizden bahsediyordu.
Son 4 hafta boyunca, Gs, Kadıköy'e maç kaybetmeden gelsin diye dua ettim nerdeyse..Çok şükür isteğimiz gerçekleşti ve yine çok şükür, bizimkiler de affetmedi. Güzel bir akşamdı. Darısı çarşamba akşamına inşallah..

Grup CK diyeyim..Fazla söze gerek yok

Sen bunu fazlasıyla hakettin Genç(!) Semih.
***
Vee..tribünden ünlü simalar bölümümüz...



0 comments: